current views are: 10

12 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:08

Σταμάτης Γονίδης: Η στήριξη στον Σφακιανάκη και οι gay!

Αποκαλυπτικός για ακόμη μια φορά ο Σταμάτης Γονίδης.

Δημοσίευση 11:08’
αρθρο-newpost

Αποκαλυπτικός για ακόμη μια φορά ο Σταμάτης Γονίδης.

Αποκαλυπτικός για ακόμη μια φορά ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο λαοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να στηρίξει δημόσια τον Νότη Σφακιανάκη για τις απόψεις του περί Χρυσής Αυγής αλλά και για το θάρρος της γνώμης του. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κοινωνικό τραγούδι μπορεί να περάσει ο Σφακιανάκης. Αυτός μπορεί! Θα του έδινα τραγούδι τέτοιο πολύ ευχαρίστως. Ο Νότης για μένα είναι ένας τραγουδιστής που περνάει αυτό το είδος. Μου αρέσει αυτός ο τσαμπουκάς που έχει. Ο Νότης πιστεύω ότι μέσα του έχει ένα απωθημένο: θα ήθελε να ζει την εποχή που έφυγε η Χούντα και μετά και να είναι ο Νταλάρας, που θα περάσει κάποια τραγούδια τέτοια, επαναστατικά. Αυτή η εποχή, όμως, πέρασε και έχουμε μια χούντα που δεν είναι πραγματική, αλλά δημοκρατική, και βρήκε έναν τρόπο διαφορετικό να επαναστατήσει. Τον γουστάρω που τα χώνει κι ό,τι έκανε το έκανε με τη μαγκιά και το προφίλ του. Γι’ αυτό είμαι μαζί του».

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το δικαίωμα των ομοφυλοφίλων να υιοθετήσουν ένα παιδί, με λόγια που θα προκαλέσουν αντιδράσεις από μία μερίδα του κοινού του: «Η Εκκλησία κακώς είναι αντίθετη στο να συμβιώνουν οι ομοφυλόφιλοι. Όμως εγώ είμαι κάθετος σε ένα ζήτημα, αυτό της υιοθεσίας. Έτσι διαιωνίζεις την ομοφυλοφιλία, όταν ένα παιδί το μεγαλώνεις μαζί με έναν ακόμη άνδρα».