Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του σκηνοθέτη του ριάλιτι σόου «America's Next Top Model», James Marcus Howe. Δύο αγνώστοι -ένας άντρας και μία γυναίκα εισέβαλλαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, και πυροβόλησαν θανάσιμα τον άτυχο σκηνοθέτη μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου του και της συζύγου του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι όταν ένας άγνωστος άντρας χτύπησε την πόρτα και συστήθηκε ως δικηγόρος. Τότε οι δύο δολοφόνοι -που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής από την αστυνομία- έσπρωξαν με βία την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Ακολούθησε η πάλη του σκηνοθέτη με τους εισβολείς που τελικά πυροβόλησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του. Ο Howe πέθανε ακαριαία, ενώ η γυναίκα του τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Το ανήλικο παιδί του σκηνοθέτη δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό, ενώ δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα τα κίνητρα της δολοφονίας. 

Όπως αναφέρει το protothema.gr, οι δύο δολοφόνοι είναι ένας αφροαμερικανός άντρας ηλικίας μεταξύ 16 και 22 ετών και μία αφροαμερικανή γυναίκα που εκτιμάται ότι είναι 20 έως 25 ετών.