Τα κομμωτήρια MS διοργανώνουν και φέτος τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "Θεόφιλος". Στόχος αυτού του μη κυβερνητικού οργανισμού είναι η στήριξη πολύτεκνων και άπορων οικογενειών.
 
Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/12 και ώρα 17:00 στο κατάστημα των κομμωτηρίων MS στο Γαλάτσι (Λ. Βείκου 42) θα διασκεδάσετε με πολλή μουσική, χορό, κοκτέιλ αλλά και προτάσεις ομορφιάς από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.
 
Επίσημοι καλεσμένοι που θα συμβάλλουν μουσικά στη βραδιά είναι o NΙΚΟΣ ΜΙΧΑΣ με την μπάντα του, η SHAYA, όπως επίσης και ο μουσικός παραγωγός-στιχουργός ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΝΔΑΣ.
 
Θα μπορείτε να βοηθήσετε στη φιλανθρωπική μας ενέργεια, με την αγορά των Χριστουγεννιάτικων λαχνών που θα πωλούνται στη συμβολική τιμή των 5E ή με την αγορά προιόντων ομορφιάς. Τα έσοδα από την πώληση των λαχνών θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του σκοπού μας, ενώ από την αγορά των προϊόντων θα διατεθεί το 20%.
 
Στο τέλος της βραδιάς για τους φίλους μας θα κληρωθούν πολλά πλούσια δώρα!
 
Πρόγραμμα:
 

Έναρξη της βραδιάς: 17:00
 
Καλοσώρισμα από τον παρουσιαστή
Live πρόγραμμα με τον Νίκο Μίχα
Dj set Jason Samaras
Fashion Show από τα κομμωτήρια MS
Live πρόγραμμα Shaya
Αναγγελία - Ευχαριστήριο χορηγών
Κλήρωση δώρων
Λήξη βραδιάς
 
Ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας...