Η Σαρλότ Κασιράγκι και ο Γκαντ Ελμάλεχ έγιναν γονείς. Το αγοράκι τους γεννήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο μαιευτήριο του νοσοκομειακού κέντρου Πριγκίπισσα Γκρέις του πριγκιπάτου, γράφει σήμερα η εφημερίδα Monaco Matin.

Είναι το πρώτο παιδί της 27χρονης πρωτότοκης κόρης της πριγκίπισσας Καρολίνας και ανιψιάς του πρίγκιπα Αλβέρτου Β΄ του Μονακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου του πριγκιπάτου Λοράν Νουβιόν ανακοίνωσε αργά χθες τη γέννηση. "Η πριγκιπική οικογένεια έχει ένα νέο μέλος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με διακριτικότητα στην ιδιωτική της ζωή και στην εγκυμοσύνη της, η Σαρλότ επισημοποίησε τη σχέση της με τον 42χρονο Γκαντ, τον περασμένο Μάρτιο όταν αυτός τη συνόδευσε στον καθιερωμένο χορό των Ρόδων, το μεγάλο κοσμικό γεγονός του πριγκιπάτου.

Επί του παρόντος δεν έχει γίνει λόγος για γάμο του ζεύγους στο καθολικό πριγκιπάτο.

Η πριγκιπική οικογένεια απέκτησε δύο νέα μέλη το 2013, καθώς το νεογέννητο είναι το δεύτερο εγγονάκι για την Καρολίνα, μετά τη γέννηση του Σάσα, τον περασμένο Μάρτιο, από τον πρωτότοκο γιό της Αντρέα Κασιράγκι και την Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.