Ο Bradley Cooper, ωραίος και πολύ επιτυχημένος σταρ του σινεμά, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ το 2000, όταν έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά Alias.

«Από εκεί που δούλευα καθημερινά, με χρειάζονταν μόλις τρεις φορές την εβδομάδα. Το πρόβλημα μεγάλωσε μετά τη δεύτερη σεζόν, όπου με έβαλαν στο περιθώριο. Όλο αυτό με στενοχώρησε και το μόνο που ήθελα ήταν να αυτοκτονήσω για να τελειώνει αυτό το μαρτύριό μου» τόνισε ο ηθοποιός.

Τότε αν και η καριέρα του ήταν στα πάνω του, πήρε το ρίσκο και σταμάτησε από την σειρά για να μπορέσει να απεξαρτηθεί: «Αν συνέχιζα να πίνω και να κάνω ναρκωτικά, θα είχα πραγματικά σαμποτάρει ολόκληρη τη ζωή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα ήταν να αποδεχτώ τον εαυτό μου στον μεγαλύτερο βαθμό».

Μόλις απεξαρτήθηκε η ζωή του άλλαξε ριζικά: «Γύριζα νέες ταινίες, όπου είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να συνεργαστώ με σπουδαίους ηθοποιούς. Βρήκα πάλι τον εαυτό μου και σταμάτησα να υποκρίνομαι κάποιον άλλον και αυτό πραγματικά είναι υπέροχο». Το τέλος του στην tivi του έδωσε έναυσμα για να ανασυγκροτηθεί και αν μη τι άλλο να κάνει σημαντικές επιλογές στο σινεμά. Και συνεχίζει να αγωνίζεται κάθε μέρα για να μένει καθαρός…

TAGS