current views are: 2

19 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση12:44

Κατερίνα Στικούδη: «Αν δεν υπήρχαν όσοι μιλούν σχεδόν με μίσος δεν θα είχα καριέρα»!

Η Κατερίνα Στικούδη έσπασε την σιωπή της, στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και φωτογραφήθηκε φυσικά, αισθησιακότατα και πως αλλιώς.

Δημοσίευση 12:44’
αρθρο-newpost

Η Κατερίνα Στικούδη έσπασε την σιωπή της, στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και φωτογραφήθηκε φυσικά, αισθησιακότατα και πως αλλιώς.

Η Κατερίνα Στικούδη έσπασε την σιωπή της, στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και φωτογραφήθηκε φυσικά, αισθησιακότατα και πως αλλιώς.

Ως καλλιτέχνης πλέον, μιλά για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε όταν ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι «Δέχτηκα πόλεμο» είπε, συνοψίζοντας βαρυσήμαντα, «θεωρούσα δεδομένο ότι θα γίνει. Δεν μου φάνηκε παράξενο. Δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από το modeling και την τηλεόραση στο τραγούδι».

Για τα αρνητικά σχόλια, είπε: «Τρέφομαι από αυτό. Αν δεν υπήρχαν οι κακεντρεχείς και όσοι μιλούν σχεδόν με μίσος για μένα δεν θα είχα καριέρα. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, εμπνέομαι από ό,τι γίνεται. Πεισμώνω πιο πολύ με τη δουλειά μου. Πολλοί στίχοι των τραγουδιών μου έχουν ως πηγή έμπνευσης όσα βιώνω. Έγραψα κάποια στιγμή: «Έχουν κάθε λόγο να με μισούν και να μη μου μιλάνε. Εγώ τα λέω όπως είναι, αυτό όπως πως ‘θέλαν να ‘ναι. Μόνο υποκρισία όταν είναι ασφαλείς και μπροστά μου τσιμουδιά, παράσταση σιωπής». Ο Έμινεμ και η Στικούδη είχαν τόσο πόλεμο σ΄ αυτήν τη δουλειά δηλαδή!

 Μετά απ όλα αυτά η κατατρεγμένη Κατερίνα διεκτραγωδεί ένα περιστατικό που δεν πρόκειται να ξεχάσει: «Μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια, όταν της είχα πάρει συνέντευξη για το Mega Star, μου είπε: «Όχι κοριτσάκι μου! Μην ασχοληθείς με το τραγούδι». Πέντε χρόνια μετά, χαίρομαι που δεν την άκουσα, γιατί και δουλειά έχω και η μουσική με εκφράζει 100%». Και εσύ την μουσική Κατερινάκι… και εσύ την μουσική…

Α.Τ.