Αυτή εκθαμβωτική καλλονή και επιτυχημένη. Εκείνος ο καλλιεργημένος, σοφιστικέ διευθυντής! Ο γάμος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, ήταν λαμπερός και τηλεοπτικά άψογος για την κάλυψη του απ' όλα τα Μέσα.

Είχε διάρκεια 9 χρόνων και άφησε πίσω του μια καλή σχέση και φυσικά τρία υπέροχα παιδιά. Και μια μεγάλη, μεγάλη περιουσία! Αυτή η μεγάλη περιουσία ζητά απόδοση δικαστικά και η υπόθεση μελετήθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στην Ευελπίδων. Το σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι στα Μελίσσια, οι εκτάσεις σε Κάρυστο, Βοιωτία και Μυτιλήνη και το εξοχικό στη Χαλκιδική αποτελούν σημείο τριβής ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως και τραπεζικοί λογαριασμοί.

Η εκδίκαση της υπόθεσής τους έγινε όμως, λύση δεν βρέθηκε ακόμα. Την Τρίτη το πρωί ο Πέτρος Κωστόπουλος, κουμπάρος του ζευγαριού και επί χρόνια φίλος τους, μίλησε γι' αυτό στο «Πρωινό Mou». Όπως είπε «πρέπει πρώτα το διαζύγιο να βγει και μετά προχωρούν στις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Η υπόθεσή τους δεν έχει διευθετηθεί», και τόνισε πως λύνουν τις διαφορές τους πολιτισμένα.