Σε 29 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος “The Lostprophets”, Ian Watkins, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι παιδόφιλος και ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά αρκετά παιδιά.

Η ομολογία του πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει μεγάλο σοκ στη διεθνή showbiz, καθώς ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη και ένα… βρέφος 11 μηνών!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τραγουδιστής σχεδίαζε να ασελγήσει σε βάρος δύο μωρών με τη βοήθεια των ίδιων τους των μανάδων! Μάλιστα οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε 14 και 17 χρόνια φυλακή, αντίστοιχα. Ο δικαστής ήταν αμείλικτος απέναντί του, αναφέροντας πως:

«Οποιοσδήποτε άνθρωπος θα νιώσει σοκ, οργή και αηδία με τα εγκλήματά του» και συμπλήρωσε: «Είχατε πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Σου έδιναν δύναμη. Ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δύναμη για να παρασύρεις νεαρές γυναίκες, ώστε να ικανοποιήσουν τα αποτρόπαια πάθη σου και να πάρουν μέρος στη σεξουαλική κακοποίηση των ίδιων τους των παιδιών». Ο ροκ σταρ παρόλα αυτά, παραμένει αμετανόητος, αφού υπάρχουν συνομιλίες του με φίλες του, όπου απορεί για το τι κακό έχει κάνει…