Για το «Μες Στην Καλή Χαρά», στο οποίο είχε συμμετάσχει σε μια από τις πρώτες χρονιές του, τη νέα του εκδοχή με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Ναταλίας Γερμανού στον ΑΝΤ1 μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα της εκπομπής «Excellent».
 
«Μου λείπει η τηλεόραση. Είναι η δουλειά μου και την αγαπώ, αλλά δεν προλαβαίνω και πολύ ώστε να μου λείψει έντονα γιατί τρέχω» δήλωσε η παρουσιάστρια και σχολίασε αναφερόμενη στο «Μες Στην Καλή Χαρά»: «Μου αρέσει το Μες Στην Καλή Χαρά. Δεν είναι πλέον το Μες Στην Καλή Χαρά, όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου. Είναι μια άλλη εκπομπή, ωραία όμως. Για μένα το "Μες Στην Καλή Χαρά" ήταν η Ναταλία. Η βασική δομή της εκπομπής είχε να κάνει με την ίδια τη Ναταλία. Τώρα παραμένει στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού πρωινού, αλλά όταν αλλάζει η κεντρική παρουσιάστρια, αλλάζει όλο το concept μοιραία».
 
Μάλιστα, για τη νέα εκδοχή της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Alpha συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είναι μια παρέα τεσσάρων ανθρώπων και η Κατερίνα – ιεραρχικά να το πάρεις και λόγω της ιστορίας της – έχει δουλέψει περισσότερο από όλους και έχει έναν λόγο παραπάνω. Γενικά, όμως, το κλίμα είναι ομαδικό. Δεν είναι προσωποκεντρική η εκπομπή», είπε ενώ μιλώντας για τη νέα εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» συμπλήρωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ!».