Η κάμερα της εκπομπής «Excellent» συνάντησε την Ελένη Πετρουλάκη στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος ρούχων στη Γλυφάδα. Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι στον γάμο, αλλά και για το πώς κατάφερε η ίδια να τις ξεπεράσει.

Πώς καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια με τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις; «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, κάποιες στιγμές ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Προσπαθώ, όμως, γιατί η ζωντάνια και το κουράγιο που παίρνεις από τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό» εξομολογήθηκε η ίδια.

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς, είπε: «Συνήθως είμαστε πολύ διαφορετικοί από αυτό που δείχνουμε... Δεν μπορείς να πεις ότι ένας γάμος είναι απολύτως επιτυχημένος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα ζευγάρια. Δεν υπάρχει αυτό που λένε "τέλειος γάμος". Πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς και να δίνεις έναν καθημερινό "αγώνα"», ενώ για το πώς αντιμετώπισε την κρίση που πέρασε ο γάμος της, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε: «Με ψυχραιμία. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι δεν θέλω να χαλάσω την οικογένειά μου».