Η Εριέττα Κούρκουλου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Close Up, κάνοντας παράλληλα μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Η Εριέττα, μίλησε για την οικογένειά της, τη σχέση της με τους δικούς της αλλά και τα κακεντρεχή σχόλια που ακούει κατά καιρούς.

"Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Στόχος μου είναι να τα έχω εγώ καλά με τη συνείδησή μου. Αν έμπαινα στη διαδικασία να επηρεάζομαι από την άποψη που έχει ο καθένας για μένα, θα έχανα τον χρόνο μου. Δεν έχω μετανιώσει ως τώρα για κάτι συγκεκριμένο. Ό,τι έχω επιλέξει να κάνω με έχει οδηγήσει στον άνθρωπο που είμαι τώρα και αφού τα έχω καλά με τον εαυτό μου, δεν έχω λόγο να μετανιώσω για κάποια από τις επιλογές μου".

Η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε ανοιχτά στην οικογένειά της. "Δε νομίζω να υπάρχει κάτι που να μη θαυμάζω στην οικογένειά μου. Είναι απλοί άνθρωποι και είμαστε αγαπημένοι! Με στηρίζουν πάντα σε ό,τι πιστεύω πως πρέπει να κάνω, ακόμη και όταν δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι γι' αυτό. Είμαι περήφανη για το όνομά μου".

Μίλησε ακόμη για τον σκοπό της, να πραγματοποιήσει ένα όνειρο που είχε από μικρή: να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα. Γι' αυτό ιδρύθηκε η ‘‘Save a Greek Stray’’, μία φιλοζωική οργάνωση για την προστασία όλων των αδέσποτων ζώων.

Εντυπωσιακά απλή για γόνος πλούσιας οικογένειας...