Τον Αύγουστο αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες είναι κοριτσάκι. Η τηλεοπτική Χουρέμ πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της.

Η Μεριέμ Ουζερλί ανήρτησε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και όπως ήταν αναμενόμενο τα like έπεσαν βροχή από τους θαυμαστές της.

H εν λόγω εικόνα είναι τραβηγμένη από τον καλό της φίλο, Ούρμπαν Ρουθς, για τον όποιο πόζαρε στο φακό, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, με το νέο της κοντοκουρεμένο λουκ.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την Ουζερλί, μιας και τα ψυχολογικά της προβλήματα ώθησαν του παραγωγούς του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή να της δείξουν την πόρτα της εξόδου, ενώ εισήχθη και σε ψυχιατρική κλινική στη Γερμανία.

Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα θα είναι στην επιτυχημένη τουρκική τηλεοπτική παραγωγή, Καρανταγί, όπου και πρωταγωνιστούν η σύζυγος του Χαλίτ Εργκέντζ, η «Σεχραζάτ» Μπεργκουζάρ Κορέλ, καθώς και ο «Εζέλ» Γκουλκάν Αρσλάν.