Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στο Down Town Κύπρου και μίλησε για τον έρωτα, τους δεσμούς που κατά καιρούς της χρεώνουν αλλά και το... απαγορευμένο sex tape που είχε κάνει στο παρελθόν.

Τη ρωτά ο δημοσιογράφος «Έγινε πολύς ντόρος τελευταία και γύρω από το ερωτικό βίντεο που έκανες, όταν το παραδέχτηκες δημόσια… Αλήθεια, γιατί το είπες και γιατί το έκανες αυτό το βίντεο;» και εκείνη απαντά με ειλικρίνεια:

«Δεν ξέρω γιατί το είπα! Λες να με πότισαν τίποτα στο Mad; (γελάει). Ήταν εντελώς αυθόρμητο και ήμουν ειλικρινέστατη στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά. Κι αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα το έλεγα ξανά. Δεν ήταν κάτι κακό, απλά ήταν πολύ προσωπικό. Γιατί έπαθαν όλοι πανικό την επόμενη ημέρα; Δεν καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι το έχουν κάνει, απλά δεν τολμούν να το παραδεχτούν. Αλλά δεν το είπα για να κάνω «ντόρο». Τώρα, με ρωτάς και γιατί το έκανα. Θα σου απαντήσω ότι ήταν κάτι παρορμητικό που μου επέτρεπε το νεαρό της ηλικίας μου. Ήμουν πολύ μικρή τότε. Το έκανα και το έσβησα αμέσως. Να σου πω, όμως, κάτι; Θα πρέπει να κάνουμε έρωτα και να το χαιρόμαστε, να ζούμε τη ζωή μας ελεύθερα, μακριά από taboo και ενοχές».

Κανένα ταμπού δεν έχει η καυτή Κατερίνα Στικούδη...