Η Τζένη Μπαλατσινού αλλάζει, προσαρμόζεται, εξελίσσεται. Η γνωστή παρουσιάστρια του Mega φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glow και μίλησε για τις νέες συνθήκες της ζωής της, τα παιδιά της και το πώς καταφέρνει να παραμένει ψύχραιμη ακόμη κι όταν οι εξελίξεις θα έκαναν κι έναν γκουρού να βγει εκτός εαυτού.

Aκολουθεί ένα μέρος της συνέντευξης:

- Σας φόβισε η σύγκριση με το απέναντι δίδυμο στον Ant1 και πώς το αντιμετωπίσατε όταν σας έγινε η πρόταση να βγείτε με ίδια νόρμα προγράμματος;

 «Οι δυο εκπομπές μπορεί να είναι σχεδόν ίδιες σε θεματολογία, αλλά διαφέρουν στους ανθρώπους. Μπορείς να συγκρίνεις μόνο δύο ομογενή πράγματα. Τα συστατικά του καθένα μας είναι διαφορετικά».

- Πώς σας φαίνεται η τηλεοπτική παρουσία της Φαίης Σκορδά;

«Είναι μια πολύ καλή παρουσία και υπηρετεί τον ρόλο της με συνέπεια. Μου είναι πολύ συμπαθής κι ευχάριστη».

- Κατά καιρούς σας έχουμε δει να κάνετε παρέα με πολύ γνωστές κυρίες της showbiz. Υπάρχουν ή όχι αληθινές φιλίες στον χώρο αυτό;

«Οι χώροι δεν ορίζουν τις φιλίες. Και, βέβαια, μπορούν να υπάρξουν φιλίες σ’ αυτόν τον χώρο. Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι κι ενδιαφέροντες άνθρωποι. Απλά, οι φίλοι μου τυχαίνει να είναι εκτός χώρου».

- Πώς αισθανθήκατε όταν πρόσφατα έπρεπε να παρουσιάσετε την εκπομπή μόνη σας, λόγω μιας νομικής περιπέτειας του συζύγου σας.

«Ήμουν προετοιμασμένη γιατί γνωρίζαμε από πριν ότι θα έπρεπε να περάσει ο Πέτρος απ’ αυτήν τη διαδικασία. Δεν ήθελα να το κάνω μεγαλύτερο στο κεφάλι μου. Το είχα δουλέψει και το είχα μινιμάρει. Πιο πολύ άγχος είχα για τα παιδιά στην παραγωγή και τους συνεργάτες μου. Δεν ήθελα ν’ αγχωθούν. Κάποια στιγμή όταν άρχισαν να γράφονται ανακρίβειες, θεώρησα σωστό να βγω και να πω δυο λόγια. Λίγο πολύ, οι περισσότεροι Έλληνες αυτήν τη στιγμή περνάνε από τέτοιες καταστάσεις, απλά τυχαίνει λόγω επαγγέλματος οι δικές μας να έχουν και μυθοπλαστικές προεκτάσεις».