current views are: 2

27 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:05

Άννα Αδριανού: Ο μυστικός γάμος στη Βενετία!

Συναισθηματική, με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες, ευαίσθητη και με έντονη κοινωνική προσφορά. Η Άννα Αδριανού αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα που δημιουργεί μέσα σε έναν χώρο που φημίζεται για την ίντριγκά του, αυτόν της τηλεόρασης.

Δημοσίευση 11:05’
αρθρο-newpost

Συναισθηματική, με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες, ευαίσθητη και με έντονη κοινωνική προσφορά. Η Άννα Αδριανού αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα που δημιουργεί μέσα σε έναν χώρο που φημίζεται για την ίντριγκά του, αυτόν της τηλεόρασης.

Συναισθηματική, με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες, ευαίσθητη και με έντονη κοινωνική προσφορά. Η Άννα Αδριανού αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα που δημιουργεί μέσα σε έναν χώρο που φημίζεται για την ίντριγκά του, αυτόν της τηλεόρασης.

Παραταύτα, καταφέρνει να… κρατά χαρακτήρα, διατηρώντας συγχρόνως την αυθεντικότητά της. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό SUPER TV για άγνωστες πτυχές της ζωής της: τα χρόνια στην Ιταλία, τον κρυφό γάμο στη Βενετία και τον έρωτα που μας κρατά ζωντανούς.

“Πήγα στην Ιταλία για έναν μεγάλο έρωτα. Δεν ήταν όμως ο έρωτας για κάποιον άντρα, αλλά για τη Ρώμη. Ερωτεύτηκα την πόλη. Τη πρώτη φορά που βρέθηκα εκεί και έριξα ένα νόμισμα στην περήφανη Fontana di Trevi, ευχήθηκα ένα μόνο πράγμα, να ζήσω κάποτε εκεί. Μπόρεσα να το κάνω έπειτα από χρόνια”, παραδέχθηκε και συνεχίζει:

“Πήγα εκεί για να ξεφύγω από τη ζωή μου, όπως ήταν. Ένιωθα ότι είχαν κλείσει επαγγελματικοί, καλλιτεχνικοί, συναισθηματικοί και ερωτικοί κύκλοι και ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή. Είμαι άνθρωπος που ριζώνει και συνάμα δεν ριζώνει πουθενά. Ήταν ένα τρελό όνειρο. Εκεί ένιωσα μοναξιά παρ’ ότι είχα σύντροφο με τον οποίο παντρευτήκαμε κάποια στιγμή”.

H σεναριογράφος των Κλεμμένων Ονείρων και πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του κρυφού γάμου: “Παντρεύτηκα στη Βενετία. Ο δεύτερος γάμος μου έγινε εκεί και το λέω για πρώτη φορά… Παντρεύτηκα έναν πολύ αξιόλογο μαέστρο κλασσικής μουσικής, τον Ραφαήλ Πυλαρινό, οπότε δε βρέθηκα απλώς σε μια άλλη πόλη, αλλά και σε ένα άλλο καλλιτεχνικό περιβάλλον που μέχρι τότε δεν ήξερα πάρα πολύ καλά…”. 

Βέβαια ο γάμος δεν κράτησε για πολύ και επήλθε μοιραία ο χωρισμός: “Όλοι οι χωρισμοί είναι επώδυνοι. Ουσιαστικά πήραμε διαζύγιο λίγα χρόνια αφότου γυρίσαμε στην Ελλάδα, όπου άλλαξαν πολύ οι ισορροπίες μας. Άλλαξαν οι συνθήκες και ο γάμος δεν είχε τη δύναμη να κρατηθεί. Είμαστε όμως, πολύ καλοί φίλοι”!

Φ.Π.


σχετικα αρθρα