Για τα ταλέντα στη μουσική και τους λόγους που δύσκολα εκείνα επικρατούν στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ως ειδικός επί του θέματος.

Μάλιστα χρησιμοποίησε και κάποιους βαρείς χαρακτηρισμούς, αφού έκανε λόγο για «ανακύκλωση σκουπιδιών μέσα σε μια χωματερή».

«Το κατασκεύασμα του star system, η υπερπροβολή, η υπερέκθεση και όλη αυτή η ανάγκη εμπορικότητας και ανταγωνιστικότητας έχει υπερεκτιμήσει την έννοια του ταλέντου και της αξίας. Έτσι γίνεται ανακύκλωση σκουπιδιών μέσα σε μια χωματερή. Σίγουρα υπάρχουν ταλέντα όμως, δυστυχώς μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία παραγκωνίζονται, δεν τα καταφέρνουν ή απογοητεύονται», δήλωσε ο τραγουδιστής στο hello και συνέχισε: 

«Τα ταλέντα είναι σπάνια και έχουν κάποια χαρακτηριστικά. Δεν έχουν θράσος, αλλά συστολή. Όταν είσαι εσωστρεφής, δεν θα σε δουν ποτέ στο προσκήνιο, βρίσκεσαι συνήθως πίσω από τις κάμερες και τα φώτα και αν σου δοθεί κάποια ευκαιρία, αυτή θα σου έρθει σπάνια και με έναν πλάγιο τρόπο». 

Υ.Γ.: «Το κατασκεύασμα του star system, η υπερπροβολή, η υπερέκθεση και όλη αυτή η ανάγκη εμπορικότητας και ανταγωνιστικότητας...»: Ο ίδιος τα έχει υπηρετήσει όλα αυτά στον υπερθετικό βαθμό.

Φ.Π.