Την ώρα που ο Brad Pitt βρίσκεται σε χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Αυστραλία μαζί με την αγαπημένη του Angelina Jolie και τα παιδιά τους, στην άλλη άκρη του κόσμου ανακαλύφθηκαν τα ερωτικά γράμματα που έγραφε ο ίδιος στην πρώτη μεγάλη αγάπη της ζωής του, την Jill Schoelen.

Οι φράσεις που έχουν μέχρι στιγμής δει το φως της δημοσιότητας από τα γράμματα που έγραφε ο ερωτευμένος ηθοποιός προς την συνάδελφό του είναι:

«Σε λατρεύω. Θα σε αγαπώ για πάντα» και «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι ολοκληρωμένος όταν δεν βρίσκεσαι δίπλα μου».

Όπως αναφέρει η Schoelen, «ο Brad μου έγραψε ένα από τα πιο όμορφα ποιήματα που ένας άνδρας μπορεί να γράψει σε μια γυναίκα. Ήταν γραμμένο με βαθιά συναισθήματα και γεμάτο αγάπη».

Οι δυο τους είχαν μια φλογερή σχέση μέχρι το 1989 όταν και η ηθοποιός ταινιών θρίλερ, τον παράτησε για τα μάτια του σκηνοθέτη με τον οποίο γύριζε μια ταινία στην Ουγγαρία.

Ο χωρισμός είχε κοστίσει πολύ στον διάσημο ηθοποιό που όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος στο παρελθόν, ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του και πως ποτέ του δεν θα μπορούσε να καταφέρει να την ξεπεράσει.

Έλα όμως, που ο χρόνος όλα τα γιατρεύει...