current views are: 1

31 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση04:52

Οι πιο καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί για το 2013! (φωτό)

Το 2013 φεύγει και αναδεικνύει τις πιο κομψές κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, σύμφωνα με τις προτάσεις από το αμερικανικό περιοδικό People!

Δημοσίευση 04:52’
αρθρο-newpost

Το 2013 φεύγει και αναδεικνύει τις πιο κομψές κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, σύμφωνα με τις προτάσεις από το αμερικανικό περιοδικό People!

Το 2013 φεύγει και αναδεικνύει τις πιο κομψές κυρίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, σύμφωνα με τις προτάσεις από το αμερικανικό περιοδικό People!

Στιγμή σαν παραμύθι ήταν αυτή για την Jennifer Lawrence, η οποία αναδεικνύεται ως η πιο καλοντυμένη σταρ του 2013, όταν φορώντας την υπέροχη τουαλέτα της Dior Haute Couture ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιό της. Τι κι αν σκόνταψε μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων. Η στιγμή και το φόρεμα ήταν εκπληκτικά! Εκτός των άλλων είναι μία νέα γυναίκα και κάθε εμφάνισή της είναι γεμάτη φρεσκάδα.

Τι να πει κάποιος για την Kerry Washington που θεωρείται από τις πιο όμορφες γυναίκες του κινηματογράφου αυτήν τη στιγμή και σίγουρα από τις πιο κομψές, καθώς κάθε εμφάνισή της είναι άψογη και με απόλυτο στιλ. Όπως η ίδια δηλώνει, λατρεύει την ισορροπία στις ενδυματολογκές της επιλογές. “Δεν θέλω να ντύνομαι σαν καλόγρια ούτε όμως λες και συμμετέχω σε διαγωνισμό μαγιό”. 

Η Νicole Richie θεωρείται ως η γυναίκα που δημιουργεί μόδα στον χώρο της showbiz και χαρακτηρίζεται για το εκλεκτό και… πειραματικό στιλ της.

Η Zoe Saldana επιλέγει συνήθως πιο casual εμφανίσεις αλλά εξίσου στιλάτες. Χαρακτηριστική επιλογή της τα jeen που της πάνε εκπληκτικά.

Κλασικές επιλογές αλλά με χάρη και νεανική πνοή χαρακτηρίζουν το ντύσιμο της Emma Stone, η οποία κατακτά κι αυτή μια θέση στη δεκάδα των πιο καλοντυμένων του 2013, σύμφωνα με το αμερικανικό People.

Αθώο, σέξι και γεμάτο αυτοπεποίθηση είναι το στιλ της Lily Collins, που κατακτά όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Η Kate Bosworth επιλέγει απλά ρούχα αλλά σικ με ξεχωριστό στιλ.

Επαγγελματίας στο κόκκινο χαλί θεωρείται η Jessica Chastain, καθώς κάθε επιλογή της σε επίσημες εμφανίσεις είναι εντυπωσιακή ενώ ξέρει ακριβώς τι της πηγαίνει.

Η μικρότερη αδερφή της Beyonce, Solange Knowles, επιλέγει ρούχα ανάλογα με τον σωματότυπό της και τη διάθεσή της και δείχνει ότι οι επιλογές της είναι εκπληκτικές.

Tέλος, η Jenna Dewan-Τatum, σύζυγος του Channing Tatum, θεωρείται από πολλούς μία hot mama καθώς ακόμη και στην εγκυμοσύνη της αναδεικνύει τα ρούχα και την όμορφη σιλουέτα της εξαιρετικά. Ξέρει να συνδυάζει τα ρούχα εγκυμοσύνης με τα κανονικά κι αυτή η ανάμειξη λειτουργεί προς όφελός της… στιλιστικά.


σχετικα αρθρα