Για τους λόγους που δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να συμμετέχει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλήκαλεσμένη στο «Μες στην Καλή Χαρά».

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θεώρησα ότι σε εκείνη τη φάση θα ήταν καλύτερο να μην το κάνω. Τα παιδιά έκαναν ένα νέο ξεκίνημα, έχουν μια πολύ δεμένη παρέα, θεώρησα ότι είναι καλύτερα να μείνω σπίτι μου με το παιδάκι μου και να κάνω κάτι άλλο. Σε μια παρέα, όπως είστε εσείς ή οι "Δέστε Τους" που οι ρόλοι είναι πιο ισάξιοι, θα πήγαινα πολύ άνετα. Είμαι της παρέας, δεν έχω το κόμπλεξ να είμαι οπωσδήποτε το πρώτο όνομα. Δεν με χαλάει κιόλας, για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι, όμως, κάποιες παρέες -σαν του Γιώργου και της Φαίης- που είναι οι δυο τους. Δεν νομίζω ότι "χωρούσα" σε εκείνη τη χρονική στιγμή», είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή δεν έκατσα να το εκλογικεύσω. Είχα στενοχωρηθεί που δεν θα συνεχιζόταν κι η εκπομπή μου, που θεωρούσα από τις κουβέντες που είχα κάνει ότι θα συνέχιζε, και ίσως το συναίσθημά μου δεν με άφησε. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά κι είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκαναν, απλώς συναισθηματικά ένιωσα ότι δεν ήθελα να το κάνω».