Η Julia Roberts είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλυγουντ, ευτυχής στην οικογενειακή της αρμονία, χορτασμένη φήμη και θαυμασμό.

Ίσως γι' αυτό ακομπλεξάριστα μιλά, κατά καιρούς για το μεγάλο της στόμα, ή το μικρό της στήθος, αποδομώντας την εικόνα της τέλειας σταρ.

Πρόσφατα μίλησε για τις χαριτωμένες και χαρακτηριστικές της φακίδες στο πρόσωπό της, τις οποίες στην αρχή της καριέρας της, κάποιος σπουδαίος σκηνοθέτης, της ζητούσε, επιτακτικά να αφαιρέσει. Η Julia επέλεξε να μην τον ακούσει και ας την έφερε η επιλογή της σε δύσκολη θέση στο σετ… 

«Έκαναν το πρόσωπό μου να μοιάζει βρώμικο», είπε, γελώντας. Μιλώντας ακόμα, στο περιοδικό Marie Claire, η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ, που είναι και μητέρα τριών παιδιών ανέφερε πως: «Δεν περνάω πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη μου. Είμαι ικανοποιημένη με την εικόνα μου, και αυτό το θέμα με τις γυναίκες που μεγαλώνουν και το πώς φροντίζουν την ομορφιά τους δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του επαγγέλματος, αλλά είναι μια πολιτιστική εμμονή».

Η συγκεκριμένη παραδοχή γίνεται μόνο από μια πολύ όμορφη γυναίκα, που σθεναρά αρνείται να κάνει επεμβάσεις και ενέσεις ώστε να δείχνει μια αγνώριστη εκδοχή  του νεοτέρου εαυτού της…