Στους… δρόμους των Barbados βγάζει το ψωμί του ο πατέρας της Rihanna: την ώρα που η περιουσία της κόρης του ξεπερνά τα 51 εκατομμύρια ευρώ, εκείνος πουλάει μικροαντικείμενα για να ζήσει!

Ο Ronald Fenty, που μέχρι πρότινος δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, απαθανατίστηκε να πουλά την πραμάτεια του στο Bridgetown και, μάλιστα, έξω από το κατάστημα της πρώην συζύγου του.

Αντιμετωπίζοντας επί σειρά ετών προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ο Fenty εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν η Rihanna ήταν 14 ετών.

«Ήμουν θυμωμένη για πολλά πράγματα από την παιδική μου ηλικία», δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η 25χρονη σταρ και, διευκρινίζοντας πως πλέον έχει αποκαταστήσει τη σχέση της με τον πατέρα της, πρόσθεσε: «ήταν ένας από τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου. Όσο απαίσιος κι αν ήταν απέναντι στη μητέρα μου κάποιες φορές, δεν έπαψε να είναι τέλειος στον ρόλο του πατέρα... Τον συγχώρησα γιατί ακόμα τον αγαπώ!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr, όπου απαθανατίζει εν ώρα εργασίας τον πατέρα της ζάμπλουτης Ri-Ri:

TAGS