Συναντήθηκαν στον ειδυλλιακό χώρο των Πρεσπών. Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία, που την βρήκε στο γαλάζιο βλέμμα της Gabriela Scheiner. Έγιναν ζευγάρι και είναι μαζί καιρό.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόσφατα δήλωσε πως έψαχνε μια σύντροφο στη ζωή του μετά το θάνατο της επί 50 χρόνια συντρόφου του, Αθηνάς. Η ξανθιά κυρία είχε βρεθεί στην Αθήνα, στα πλαίσια της συνεργασίας της με καλλιτεχνικό γραφείο μετάκλησης καλλιτεχνών και συνεργάστηκε το 1997 με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης.

Ίδρυσε την ΜΚΟ Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών με έδρα τον Άγιο Γερμενό και άρχισε να δημιουργεί ένα νέο σκηνικό για τον τόπο αυτό, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. «Το τοπίο μου άρεσε πολύ, με έναν περίεργο τρόπο. Ήρθα βράδυ και καθώς ανέβαινα στις Πρέσπες σταμάτησα το αυτοκίνητο για να απολαύσω το μαγευτικό τοπίο: τη λίμνη, λουσμένη από το φως της πανσελήνου και το χιόνι να σκεπάζει τις οροσειρές που την αγκαλιάζουν. Με συνεπήρε η ομορφιά του. Ήρθα στις Πρέσπες για να σκεφτώ για έξι μήνες. Ήρθα να μείνω για λίγο. Έχω χτίσει και το δικό μου σπίτι πλέον». Το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αυστρία.