Το video για το τραγούδι «Partition» της Beyonce, αν και δεν σόκαρε, έγινε θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη. Πάντα ωραία και αισθησιακά ντυμένη, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ξεπέρασε τον εαυτό της, εμφανιζόμενη σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού σχεδόν γυμνή.

Τη βλέπουμε να γδύνεται σε ένα strip club με αποκορύφωμα ένα πολύ κοντινό πλάνο μόνο στα οπίσθιά της. «Αποφάσισα συνειδητά να δείξω το κορμί μου» είπε για την σκανδαλιστική επιλογή της, «ήμουν 88 κιλά όταν γέννησα. Έχασα τα 30 κιλά και πήγα 58. Γυμναζόμουν σαν τρελή προκειμένου να επαναφέρω το σώμα μου, όπως ήταν πριν. Ήθελα να δείξω σε όλες τις γυναίκες, πως μπορείς να κάνεις παιδί, και να αποκτήσεις ξανά το σώμα που είχες πριν, αρκεί να δουλέψεις σκληρά...

... Υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν το ίδιο με μένα μετά τη γέννα. Μπορείς να έχεις το παιδί σου, και να περνάς καλά, νιώθοντας sexy και κάνοντας όνειρα για τον εαυτό σου. Δεν ντρέπομαι που βγήκα τόσο αισθησιακή στο video clip, και θεωρώ πως δεν χρειάζεται να προστατέψω την αισθησιακή μου πλευρά, την οποία όλοι έχουμε».

 

TAGS