Έτοιμος για το μεγάλο βήμα είναι ο πρίγκιπας Harry, αφού ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Cressida Bonas. Αυτό λένε όλες οι πηγές, τόσο των Ανακτόρων όσο και του στενού περιβάλλοντος του πρίγκιπα. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο τέταρτος πλέον στη διαδοχή του θρόνου κάλεσε την αγαπημένη του στο επίσημο δείπνο που παραθέτει η βασίλισσα και γιαγιά του στο Sandringham, μόνο για τα μέλη του στενού κύκλου της βασιλικής οικογένειας. 

Οπότε όλοι ακούνε από μακριά να σημαίνουν οι γαμήλιες καμπάνες, καθώς ο Harry προσκαλεί σε αυτό το δείπνο για πρώτη φορά αγαπημένη του. Οι δυο τους είναι μαζί περισσότερο από έναν χρόνο και θεωρείται ότι ο γάμος είναι η μόνη επιλογή για τους δύο ερωτευμένους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, στο πάρτι που θα διοργανωθεί στη βασιλική κατοικία στο Νόρφολκ θα παραστούν και οι πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie, ξαδέρφες του Harry και πολύ καλές φίλες της Cressida, που άλλωστε ήταν και αυτές που έφεραν το ζευγάρι σε επαφή για πρώτη φορά. Η παρουσία των πριγκιπισσών θα είναι βάλσαμο για την 24χρονη σύντροφο του πρίγκιπα, καθώς θα έχει δύο φίλες στις οποίες θα μπορέσει να βρει καταφύγιο μέσα στον βασιλικό περίγυρο.

Άντε με το καλό!