current views are: 2

5 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση15:22

Ίνα Λαζοπούλου: «Έφτασα 44 κιλά και αρρώστησα»!

Η ιδιαίτερη και πολύ στενή σχέση με την 16χρονη κόρη της, είναι ο λόγος που πριν από χρόνια έφτασε στα 44 κιλά, όπως εξομολογείται η Ίνα Λαζοπούλου, που ποζάρει στον φακό μαζί με την έφηβη Άλεξ.

Δημοσίευση 15:22’
αρθρο-newpost

Η ιδιαίτερη και πολύ στενή σχέση με την 16χρονη κόρη της, είναι ο λόγος που πριν από χρόνια έφτασε στα 44 κιλά, όπως εξομολογείται η Ίνα Λαζοπούλου, που ποζάρει στον φακό μαζί με την έφηβη Άλεξ.

Η ιδιαίτερη και πολύ στενή σχέση με την 16χρονη κόρη της, είναι ο λόγος που πριν από χρόνια έφτασε στα 44 κιλά, όπως εξομολογείται η Ίνα Λαζοπούλου, που ποζάρει στον φακό μαζί με την έφηβη Άλεξ.

Τα πρώτα χρόνια της μητρότητας η Ίνα επέστρεφε από το μαγαζί όπου τραγουδούσε ξημερώματα, περίμενε ξύπνια να πάει 8.00 η ώρα για να ξυπνήσει η κόρη της και να την πάει στο σχολικό και μετά έπεφτε για ύπνο. «Κλάταρα, έφτασα 44 κιλά και αρρώστησα. Οπότε μετά σηκωνόταν κάποιος άλλος. Αλλά γενικά μέχρι η Άλεξ να πάει 3 την είχα συνεχώς μαζί μου. Και δεν έβαλα ποτέ baby sitter, γιατί είμαι πολύ ζηλιάρα και δεν ήθελα το παιδί μου να υπάρχει πιθανότητα να αγαπήσει μια ξένη. Ουσιαστικά ήμασταν μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα, αφού η Άλεξ κοιμόταν όταν εγώ πήγαινα στο μαγαζί. Ακόμη και το καλοκαίρι, στην περιοδεία, την έπαιρνα μαζί μου. Ήμασταν και είμαστε αχώριστες», είπε η ίδια στο περιοδικό  «People».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ίνας Λαζοπούλου και της κόρης της:

-Η εγκυμοσύνη και επιστροφή στην Ελλάδα από την Αμερική

Η εγκυμοσύνη ήταν ο μοναδικός λόγος που παντρεύτηκα. Φαντάσου ότι είχα βγάλει ήδη το one way εισιτήριο επιστροφής για Νέα Υόρκη. Στο γάμο μου ήμουν 4 μηνών έγκυος, αλλά δεν φαινόμουν. Με τον πρώην σύζυγό μου (τον Δημήτρη Σπυρόπουλο) χωρίσαμε όταν η Alex  ήταν 2 ½ χρόνων, αλλά μείναμε φίλοι, μέναμε και μένουμε δίπλα – δίπλα και ουσιαστικά τη μεγαλώσαμε μαζί.

-Το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Σπυρόπουλο

Εγώ ήμουν 5 ετών όταν χώρισαν οι δικοί μου. Και το θυμάμαι. Θεωρούσα ότι όσο πιο μωρό ήταν τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοζόταν, γι’ αυτό και ήθελα να πάρω το διαζύγιο νωρίς για να μην καταλάβει τίποτα. Άλλωστε, δεν της έλειψε ποτέ η αγάπη κανενός από τους δύο. Μάλιστα, της άρεσε που είχε δύο σπίτια και δύο δωμάτια. Όσον αφορά στις επόμενες σχέσεις μας, τόσο εγώ όσο και ο πρώην σύζυγός μου ήμασταν πολύ προσεκτικοί στο ποιος έμπαινε στο σπίτι μας.

-Η κόρη της Ίνας, Άλεξ για τη σχέση με τη μαμά της

Είμαστε εντελώς διαφορετικές σε χαρακτήρα. Εγώ είμαι τελειομανής, ειδικά με τη διατροφή και την καθαριότητα, κι εκείνη στο εντελώς άλλο άκρο, χύμα. Από την άλλη, μοιάζουμε σε πολλά, όπως ότι έχουμε το ίδιο body language, τον ίδιο τρόπο που κινούμαστε, περπατάμε, μιλάμε. Επίσης, έχω πάρει τα ταλέντα μου από εκείνη. Ό,τι δηλαδή έχει να κάνει με μουσική, κίνηση και τραγούδι.

Η Ίνα δεν αρνείται την ιδιαιτερότητα της σχέσης τους. Αντιθέτως επισημαίνει πως: «Κάποια στιγμή, όταν μεγάλωνε, μου έλεγε “εγώ είμαι η μαμά σου”, γιατί με πρόσεχε πάρα πολύ. Μου έλεγε “πώς βγαίνεις με ανοιχτή τσάντα;”. Ερχόταν στο μάθημα zumba και μου σήκωνε τη φόρμα, όταν, πάνω στην κίνηση, έπεφτε λίγο και φαινόταν το εσώρουχό μου. Ή επειδή, σε αντίθεση με μένα, που ντύνομαι σαν άστεγη, είναι πολύ κοκέτα, με έβαζε και άλλαζα, όταν, π.χ., ξεκινούσα να πάω στο super market φορώντας πιτζάμα, μπότες και από πάνω ένα παλτό. Ουσιαστικά ο μόνος καβγάς που κάνουμε είναι για το φαγητό. Εκείνη είναι περισσότερο της υγιεινής διατροφής από μένα, οπότε μου φωνάζει γιατί έχω βάλει μια σταγόνα λάδι στο φαγητό μου παραπάνω. Σκέψου ότι έχει τύχει να κρύβομαι κάτω από την κουβέρτα και να τρώω κουλουράκια ή σοκολάτες για να μη μου γκρινιάζει».

«Δεν είναι ακριβώς αλήθεια αυτό», φέρνει αντίρρηση η Άλεξ. «Μία φορά την εβδομάδα την αφήνω να φάει ό,τι θέλει. Αλλά τις υπόλοιπες μέρες πρέπει να προσέχει, αν θέλει να διατηρήσει το σώμα της. Δεν γίνεται, π.χ., να τρώει το βράδυ πίτσα και burgers, που είναι τo αγαπημένo της φαγητό. Εμένα μου αρέσει πολύ η υγιεινή διατροφή. Ξεκίνησα να προσέχω στη Β’ Γυμνασίου, γιατί μικρότερη ήμουν γεματούλα. Όσο μεγάλωνα, άρχισα να χάνω κιλά και αυτό μου άρεσε. Οπότε είπα “ας το βοηθήσω, ας το σπρώξω”». Συγκεκριμένα για το junk food η Ίνα παραδέχεται πως «το ότι της έδινα να φάει fast food είναι το μόνο κακό που έκανα».


σχετικα αρθρα