current views are: 1

7 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση14:31

Όταν οι διάσημοι ανταλλάσσουν θανατηφόρες ατάκες… (δηλητήριο, λέμε)!

Πριν αρκετό καιρό, η εφημερίδα Mirror, που λατρεύει την πιο κίτρινη διάσταση της ζωής,  παρουσίασε τις δέκα πιο δηλητηριώδεις ατάκες που έχουν ακουστεί από δημόσια πρόσωπα. Όχι, τίποτα άλλο, αλλά για να μην κατηγορούνται μόνο οι δημοσιογράφοι για δηλητηριώδεις πένες!

Δημοσίευση 14:31’
αρθρο-newpost

Πριν αρκετό καιρό, η εφημερίδα Mirror, που λατρεύει την πιο κίτρινη διάσταση της ζωής,  παρουσίασε τις δέκα πιο δηλητηριώδεις ατάκες που έχουν ακουστεί από δημόσια πρόσωπα. Όχι, τίποτα άλλο, αλλά για να μην κατηγορούνται μόνο οι δημοσιογράφοι για δηλητηριώδεις πένες!

Πριν αρκετό καιρό, η εφημερίδα Mirror, που λατρεύει την πιο κίτρινη διάσταση της ζωής,  παρουσίασε τις δέκα πιο δηλητηριώδεις ατάκες που έχουν ακουστεί από δημόσια πρόσωπα. Όχι, τίποτα άλλο, αλλά για να μην κατηγορούνται μόνο οι δημοσιογράφοι για δηλητηριώδεις πένες!

Ως πρώτη φράση – θάνατος, επιλέχτηκε η ατάκα του Σερ Γουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος κάποιο βράδυ είχε να αντιμετωπίσει την δριμύτατη επίθεση της λαίδης Άστορ, της πρώτης γυναίκας που εξελέγη το 1919 στη Βουλή των Κοινοτήτων, για το ότι τα ‘χε τσούξει και ήταν μεθυσμένος. «Μπορεί να είμαι μεθυσμένος, κυρία μου» της είπε, μπροστά σε αριστοκρατίες, εν τω μέσω δεξίωσης, «αλλά το πρωί εγώ θα είμαι νηφάλιος και εσείς ακόμα άσχημη».

Η δεύτερη κορυφαία ατάκα – δηλητήριο ανήκει στον Μπαράκ Ομπάμα όταν απάντησε στο σχόλιο της ρεμπουμπλικάνας Σάρα Πάλιν, ότι η μόνη διαφορά μεταξύ ενός πίτμπουλ και των λευκών γυναικών της μεσαίας και άνω τάξης είναι το κραγιόν: «Αν βάλεις κραγιόν, όμως, σε ένα γουρούνι, πάλι γουρούνι θα είναι», σχολίασε δημόσια, ο πρόεδρος.

Ο Λιάμ Γκάλαχερ είπε για τον επίσης τραγουδιστή και σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς: «Ποιος είναι αυτός; Εκείνος ο χοντρός χορευτής των Take That». Η υποτίμηση!

Ο Φρανκ Σινάτρα είχε σχολιάσει για τον πανέμορφο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, σε συνέντευξή του: «Βρήκε τον πραγματικό έρωτα! Κρίμα, όμως, που δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό του»!

Η υπέροχη και καυστική Ελίζαμπεθ Τέιλορ απαντώντας σε ερώτηση για το ποιοί ήταν οι καλύτεροι της συμπρωταγωνιστές είχε πει «Τα άλογα και τα σκυλιά». Άλλωστε είχε θεωρηθεί παιδί – θαύμα με τις ταινίες της “Λάση” και “Μαύρη Καλλονή”!

Ο Γκρούτσο Μαρξ είχε πει θανατηφόρα για κάποια καλλονή της εποχής του: «Πήρε την ομορφιά της από τον πατέρα της. Είναι πλαστικός χειρουργός».

Όσο για την θεϊκή Μπέτι Μίντλερ, έσταξε αριστοτεχνικό δηλητήριο όταν, αφού γνώρισε την πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, σχολίασε το πώς της φάνηκε: «Αγαπά τη φύση, παρά τα όσα της έχει κάνει»!

Και ακόμα μια λατρεμένη ατάκα συμπληρώνει τη δεκάδα, και πάλι από το στόμα του Λιάμ Γκάλαχερ, που σχολίασε την απόφαση της Βικτόρια Μπέκαμ να γράψει βιβλίο, λέγοντας: «Αυτή δεν είναι ικανή να μασήσει τσίχλα και να περπατήσει σε ευθεία γραμμή, πόσω μάλλον να γράψει και βιβλίο»!

Α.Τ.


σχετικα αρθρα