Καλεσμένη στο «Όλα τρέλα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για την διακοπή της εκπομπής της μετά την μεταγραφή του ζεύγους Λιάγκα- Σκορδά στον τηλεοπτικό σταθμό.
 
«Ο ΑΝΤ1 είναι μια επιχείρηση. Αυτή η επιχείρηση, καλώς ή κακώς, αποφάσισε να κάνει έναν καινούργιο σχεδιασμό. Δεν υπήρχε κάτι προσωπικό, γι’ αυτό και παραμένω στον όμιλο και η σχολή που δουλεύω είναι στον όμιλο και το ραδιόφωνο και έχω και πολύ καλές σχέσεις με όλους. Ανθρώπινα αν με ρωτάς ναι στενοχωρήθηκα, γιατί θεωρούσα δεδομένο ότι θα γυρίσω, ήμουνα και σε μια φάση που οι ορμόνες μίας λεχώνας λειτουργούν κάπως περίεργα. Αλλά από εκεί και πέρα, κάνοντας και κάποιες κουβέντες με τους αρμόδιους, εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι δεν υπήρχε κάτι προσωπικό, δεν είπε δηλαδή κάποιος ‘δεν θέλουμε να είναι η Σταματίνα’. Εκ των πραγμάτων, έγινε μια καραμπόλα, όπως αυτές που γίνονται στην τηλεόραση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από όσα γράφονται για τις σχέσεις που διατηρεί η ίδια με το κανάλι του Αμαρουσίου, τονίζοντας ότι δεν ήταν προσωπική επιλογή να την απομακρύνουν από την πρωινή ζώνη του καναλιού, αλλά αλλαγή πλεύσης του καναλιού αναφορικά με το πρόγραμμα που θέλει να προβάλλει στη συγκεκριμένη ζώνη. 

Όταν η συζήτηση προχώρησε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: « Με έπιασε εκείνο το παράπονο που έλεγα μα γιατί, αφού πήγε καλά η εκπομπή, αφού είχα καλή σχέση, αφού μου είχαν πει ότι θα συνεχίσουμε γιατί; Όταν, όμως, κατάλαβα και εκεί ότι δεν υπήρχε κάτι προσωπικό κ απλά αποφάσισαν να υιοθετήσουν μια άλλη τακτική…», είπε και συνέχισε: «Να μπω στη διαδικασία να το πάρω προσωπικά, δε θα με βγάλει πουθενά».