Έχει και αναδουλειά ο χώρος του θεάματος, σκόρπισε και το γκλίτερ, χλόμιασαν και οι φρεσκοβαμμένοι σταρ ψάχνοντας για θαυμαστές… Τι να σου κάνει και ο δημοσιογράφος περίβολος των διασήμων; Ψάχνει το θέμα με το ντουφέκι!

Έτσι μέγα πρωτοσέλιδο στην Espresso αλλά και θέμα προβληματισμού έγινε η εμφάνιση στο πάρτι των δικών του γενέθλιων του 42χρονου Σάκη Ρουβά, που φρεσκαδούρα έδειχνε, ούτε 30αρης!

Άραγε έκανε μπότοξ, αναρωτιόταν η εφημερίδα. «Νέο παιδί, 42 χρονών τι ανάγκη έχει για μπότοξ;» σχολίασε ο κ. Οικονόμου στην πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΪ. «Πήγε 42 και ο Σάκης;» αναρωτήθηκε δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ. «Ε, μόνο εμείς μεγαλώνουμε;» το φιλοσόφησε η Λήδα Μπόλα. Τόσο όσο σα κανονικοί άνθρωποι, μίλησαν οι εν λόγω δημοσιογράφοι.

Έλα μου που μετά άρχισαν τα πρωινά της ψυχαγωγίας και η φρεσκαδούρα του Σάκη, αντιμετωπίστηκε σαν να προσσεληνωθήκαν εξωγήινοι στο Ζάππειο, μαζί με τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Η Σάσα Σταμάτη, που αυτά δε τα χάνει, είπε πως «μου κάνει ότι έχει τσιμπηθεί λίγο στο μέτωπο». Ο σύζυγος της κ. Σκορδά, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δήλωσε πως: «Δεν ξέρω αν έχει κάνει μπότοξ, αλλά ένας σταρ σαν τον Σάκη έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιες θεραπείες».

Εντάξει τότε. Αφού του παραχωρήθηκε το δικαίωμα απ τους πρωινούς ελεγκτές των ζωών των άλλων, ο Σάκης μπορεί να προσφέρει το ευειδές του πρόσωπο και σώμα στην υπηρεσία της αισθητικής χειρουργικής…

 

Α.Τ