Καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» της Τρίτης ήταν ο Γιώργος Πολυχρονίου, με πάντα μακριά τα άσπρα του μαλλιά και νεανική διάθεση.

Σχολιάζοντας λοιπόν, τις ελληνίδες τραγουδίστριες, λέγοντας πως προτιμά να ακούσει τα αυθεντικά ποπ τραγούδια της αμερικανικής και αγγλικής δικογραφίας και όχι τα ελληνικά κακέκτυπα τους, πέρασε και σε ονοματολογία.

«Δηλαδή δεν έχουμε εμείς τραγουδιστές που θα μπορούσαν να σταθούν έξω;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο GPoly ξεχώρισε την Άννα Βίσση λογω φωνής και εμφάνισης αλλά διευκρίνισε πως:  «Η Άννα Βίσση προσπάθησε να κάνει καριέρα στην Αμερική, αλλά με τον Καρβέλα, από δίπλα, που δεν μπορείς να συνεννοηθείς, πως θα γινόταν!...  Έπρεπε να πάει με πιο adart δίσκο να κάνει το something else. Δεν μπορείς να μου κάνεις pop στα 45 σου και να έχεις από κάτω 17άρες! Έπρεπε να πάει με κάτι άλλο».

Και επειδή το something else δεν το έκανε, έβαλε το δίκιο στον τόπο του ο κ. Πολυχρονίου: «Η Βίσση είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό, τότε που θέλαμε εμείς και ζήλευε ο Καρβέλας και δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο».

Επειδή όμως ξέρει από μουσική, ο Γιώργος Πολυχρονίου είπε πως η Μούσχουρη, η Λέανδρος που εκείνα τα χρόνια ήταν διαφορετικές έκαναν και μεγάλες καριέρες στο εξωτερικό. Αυτά τα σπουδαία περί μουσικής λοιπόν…