Σύξυλη έμεινε η μητέρα του 24χρονου χορευτή Μπραΐμ Ζαϊμπάτ, όταν ο γιος της τής είπε ότι το καινούργιο… κορίτσι του είναι η Μαντόνα!

Η 44χρονη Πατρίσια Βιντάλ, που ζει στη Λιόν, μίλησε στη «Daily Mail» για τη σχέση του γιου της με τη βασίλισσα της ποπ και δεν έκρυψε ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ που της προκάλεσε η… εξομολόγηση του γιου της.

Ο νεαρός χορευτής γνώρισε τη Μαντόνα τον Σεπτέμβριο, στο event που έγινε στο πολυκατάστημα «Macy’s» της Ν. Υόρκης για την παρουσίαση της καινούργιας της κολεξιόν. Ο Ζαϊμπάτ τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε ότι έχει καινούργια κοπέλα. 

Μάλιστα, έκανε λόγο για διαφορά οκτώ ετών και εκείνη του είπε ότι επειδή ήταν πάντα ώριμος για την ηλικία του, θα του κάνει καλό να έχει μια κοπέλα λίγο μεγαλύτερή του. «Όχι μαμά, είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερη από σένα – και τη λένε Μαντόνα», ήταν η απάντηση του Ζαϊμπάτ στη μητέρα του, η οποία όπως είπε στη «Daily Mail» προσπαθεί ακόμα να το συνειδητοποιήσει. «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Η Μαντόνα ήταν ήδη σταρ όταν πήγαινα σχολείο, πολύ περισσότερο δε όταν ο Μπραΐμ ήταν μικρός. Είναι πολύ παράξενο όλο αυτό. Σχεδόν σουρεάλ»!