current views are: 1

11 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση06:29

Η ηθοποιός και ο πρόεδρος: Μια γαλλική ιστορία αγάπης!

Η πολιτική κοινότητα της Γαλλίας επιδεικνύει μια ιδιαίτερη αδυναμία σε εξωσυζυγικές σχέσεις, παράνομους δεσμούς και κρυφές ερωτικές περιπτύξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σκάνδαλα διεθνών διαστάσεων. Μετά τον Ζακ Σιράκ, τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Στρος Καν στη λίστα των… ερωτιάρηδων πολιτικών έρχεται να προστεθεί και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.

Δημοσίευση 06:29’
αρθρο-newpost

Η πολιτική κοινότητα της Γαλλίας επιδεικνύει μια ιδιαίτερη αδυναμία σε εξωσυζυγικές σχέσεις, παράνομους δεσμούς και κρυφές ερωτικές περιπτύξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σκάνδαλα διεθνών διαστάσεων. Μετά τον Ζακ Σιράκ, τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Στρος Καν στη λίστα των… ερωτιάρηδων πολιτικών έρχεται να προστεθεί και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Η πολιτική κοινότητα της Γαλλίας επιδεικνύει μια ιδιαίτερη αδυναμία σε εξωσυζυγικές σχέσεις, παράνομους δεσμούς και κρυφές ερωτικές περιπτύξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σκάνδαλα διεθνών διαστάσεων. Μετά τον Ζακ Σιράκ, τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Στρος Καν στη λίστα των… ερωτιάρηδων πολιτικών έρχεται να προστεθεί και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ.

Το σκανδαλοθηρικό εβδομαδιαίο περιοδικό Closer δημοσίευσε επτασέλιδο αφιέρωμα στη νέα αγαπημένη του Γάλλου Προέδρου,(για να το αποσύρει λίγο αργότερα) κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα κρυφό ειδύλλιο, μια μυστική αγάπη, ένα πάθος ικανό να τινάξει στον αέρα την πολύχρονη σχέση του με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριαρβελέρ.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του αρχηγού του γαλλικού κράτους κάνει λόγο για «δικαίωμα στην ιδιωτικότητα» και απειλεί με ποινικές διώξεις, ο Ολάντ κλεισμένος στα… ενδότερα προσπαθεί να βρει τους μηχανισμούς εκείνους που θα κοπάσουν τον θόρυβο, η παράνομη αγαπημένη του και ηθοποιός απολαμβάνει ενοχικά τη δημοσιότητα που εξασφάλισε από τον φλογερό δεσμό της με τον πολιτικό άνδρα και οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη, με τον λαό της Γαλλίας να παίρνει την εκδίκησή του για την πολιτική αναποτελεσματικότητα του Ολάντ.

Ζουλί Γκαγέ: Η… πέτρα του σκανδάλου

Είναι 41 χρονών, χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών. Πρόκειται για μία αρκετά δημοφιλή κωμική ηθοποιό της Γαλλίας, η οποία έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από πενήντα ταινίες. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα, την έχουμε δει να ενσαρκώνει την ιερόδουλη ή τη λεσβία, χαρίζοντας στο γαλλικό κοινό αλησμόνητες γυμνές σκηνές της. Η Telegraph κάνει λόγο για μια γυναίκα αριστερών πεποιθήσεων, ικανή να γοητεύσει και το πιο πιστό αρσενικό, ενώ άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον την περιγράφουν ως «μία ιδιοσυγκρασία rock ‘n ‘ roll», που δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα και η καλή ζωή, παρά μονάχα να ζει έντονα την κάθε της στιγμή.

Φαίνεται πως αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ξανθιάς ηθοποιού και φυσικά η ακαταμάχητη ομορφιά της γοήτευσαν τον Φρανσουά Ολάντ που αποφάσισε να συνάψει δεσμό μαζί της, με ρίσκο τόσο προσωπικό όσο και πολιτικό. Το περιοδικό που αποκάλυψε το μυστικό πάθος τους εξασφάλισε φωτογραφίες που απαθανατίζουν τον πρόεδρο της Γαλλίας την ώρα που μπαίνει στο διαμέρισμα της ερωμένης του, στο Παρίσι με τη συνοδεία ενός μόνο σωματοφύλακά του. Πάντως οι δύο τους, γνωρίζονται από παλιά, αφού η εκρηκτική ηθοποιός μόλις το 2012 είχε λάβει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ, αναφέροντας για τον σοσιαλιστή πρόεδρο σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας: «Είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, εξαιρετικός, που ξέρει να ακούει…» Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα γαλλικά Μέσα βουίζουν για την κρυφή σχέση τους. Οι φωτογραφίες όμως, που εξασφάλισε το περιοδικό Closer αποτελούν αδιάψευστα πειστήρια ενός φλογερού ειδυλλίου.

Η συγκεκριμένη πικάντικη αποκάλυψη ήρθε να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της Γαλλίας και να δώσει ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στην ήδη χαμηλή δημοτικότητα του Γάλλου Προέδρου. (θυμηθείτε τα πρόσφατα περιστατικά αποδοκιμασίας του από το συγκεντρωμένο πλήθος στην Τουλούζη).

Ο έρωτας ορισμένες φορές στοιχίζει ακριβά…


σχετικα αρθρα