Στο περιοδικό  People μίλησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο, για την οικογένεια και την επιθυμία του να κάνει και άλλο παιδί, τη σχέση του με το Θεό αλλά και τον εκνευρισμό του για τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο γάμο του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Όπως παραδέχθηκε, άρχισε να συνειδητοποιεί πως έγινε μπαμπάς μετά τους έξι μήνες, όταν το μωρό άρχισε να επικοινωνεί περισσότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει αλλάξει, κοιμίσει και κάνει μπάνιο το γιο του. 

«Έχω κάνει τα πάντα, ό,τι μπορείς να φανταστείς» δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας πως το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι να σηκώνει το μικρό ψηλά σαν να πετάει. Ήταν μπροστά στη συγκινητική στιγμή που ο μικρούλης τους, μόλις 9,5 μηνών, έκανε τα πρώτα του βήματα, ενώ περιμένει με αγωνία και τα πρώτα λογάκια» είπε.

Παράλληλα, όπως σημείωσε θέλει περισσότερα παιδιά. «Δυο - τρία παιδιά είναι πολύ ωραία» τονίζει, ενώ για τη γυναίκα του, Χρυσή, αποκαλύπτει πως είναι υπέροχη και «Γεννημένη μαμά».

Αποκαλύπτει επίσης το λόγο που δεν αισθάνεται άνετα όταν μιλάει σε δημοσιογράφους: 

«Ξέρεις γιατί στεναχωριέμαι και δεν μπορώ να μιλήσω άνετα; Αν σου πω αυτά που θέλω, θα πάρουν τίτλους και θα τους απομονώσουν στα blogs και θα υπάρξει τελικά πάλι μια παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει πάντα ειλικρίνεια, δεν υπάρχει αλήθεια στα Μέσα. Βάζουν τίτλους “Σοκ”, “Απίστευτο”, “Πρέπει να το δείτε”. Και πατάς, φυσικά, για να διαβάσεις. Γι' αυτό δεν είμαι άνετος σε μια συνέντευξη. Γιατί είναι άλλο το face to face και άλλο να διαβάζεις την αλήθεια του άλλου αποσπασματικά με τίτλους.»

TAGS