Λάκης Γαβαλάς: «Το μόνο που χρωστάω είναι κλωτσιές και χαστούκια…»

Λάκης Γαβαλάς: «Το μόνο που χρωστάω είναι κλωτσιές και χαστούκια…»

Ο Λάκης Γαβαλάς, αφού αναχώρησε από το θεσμικό για τον ΑΝΤ1, Dancing with the stars εμφανίστηκε, ως είθισται στο Πρωινό, του ιδίου καναλιού.

Ανάμεσα σ' άλλα έθιξε και το θέμα των διώξεών του και τη σχέση του με το κράτος. «Η περιφέρεια Αττικής είχε πει πως θα πάρει το κτήριο μου – που τους έχω παραχωρήσει» παρατήρησε «και θα μεταφέρει εκεί όλες της, τις δραστηριότητες. Αν όμως γίνει αυτό θα πρέπει να ξενοικιαστούν τα κτήρια τους και θα μείνουν φίλοι και γνωστοί ξεκρέμαστοι. Τα ξέρω αλλά δεν μιλάω για να μην γίνει και άλλο ξεφτίλα το κράτος».

«Αν στο πάρουν δεν θα πονέσεις;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τον Λάκη Γαβαλά να απαντά: «καθόλου. Κάθε μέρα στη ζωή μου εγώ αισθάνομαι πετυχημένος, το ξαναλέω και για να απαντήσω και σε ένα συνάδελφό σας, σε ένα άλλο κανάλι που το σχολίασε, εγώ αισθάνομαι πετυχημένος και δεν χρωστάω σε κανέναν. Το μόνο που χρωστάω είναι κλωτσιές και χαστούκια σε κάποια άτομα που με εμπιστεύτηκαν και με εγκατέλειψαν. Εγώ είμαι καθαρός και όσο και να με πηγαινοφέρνουν στη ΓΑΔΑ, δεν θα βρουν τίποτα. Όσο δεν εκμεταλλεύονται ότι τους δίνω τόσο πιο πολύ θα με αγαπάει ο κόσμος και δεν θα ξέρω και πώς να εξαργυρώσω αυτή την αγάπη».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο