Τη δική της ιστορία γράφει η κόκκινη τουαλέτα με την οποία έκανε την εμφάνισή της η "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, στην δεύτερη ορκωμοσία του συζύγου της ως προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το BBC, η μακριά τουαλέτα που φόρεσε η Μισέλ στις 21 Ιανουαρίου του 2013, στο χρώμα της πορφύρας έχει πλέον περίοπτη θέση στο Μουσείο Smithsonian.

Η έφορος του Shmithsonian υποστήριξε στο βρετανικό δίκτυο πως, πρόκειται για το πρώτο φόρεμα που προτιμά σύζυγος πλανητάρχη στην δεύτερη ορκωμοσία του συζύγου της και εκτίθεται στο μουσείο αμερικανικής ιστορίας. 

Στον επίσημο χορό της ορκωμοσίας του Προέδρου των ΗΠΑ, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μισέλ Ομπάμα, έκλεψε τις εντυπώσεις με την τουαλέτα στο χρώμα της ... φωτιάς, αποδεικνύοντας πως δικαιωματικά θεωρείται πρότυπο του στυλ.

Για δεύτερη φορά μάλιστα διάλεξε δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή "Jason Wu". Η  κόκκινη τουαλέτα του διάσημου μόδιστρου ήταν σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ίδια. Θυμίζουμε πως για την ίδια περίσταση το 2009 είχε ξαναφορέσει φόρεμα του σχεδιαστή Jason Wu σε λευκό χρώμα με ντεκολτέ.