Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη, η οποία μίλησε για την υπόθεση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια, με την οποία έχει ασχοληθεί αρκετά στο παρελθόν με έρευνες, ρεπορτάζ και πολλές εκπομπές αφιερωμένες στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθάρισε ότι το παιδί έχει δολοφονηθεί και ότι το πτώμα του εξαφανίστηκε με την συνδρομή ενηλίκων από το περιβάλλον των παιδιών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

«Τότε οι αρχές δεν το χειρίστηκαν όπως έπρεπε και έδωσαν χρόνο σε κάποιους από το περιβάλλον των ανηλίκων να εξαφανίσουν το πτώμα του παιδιού, είτε καίγοντάς το, είτε εξαφανίζοντάς το σε κάποιο άλλο σημείο. Μου το είχαν πει ξεκάθαρα ότι το πτώμα του Άλεξ δεν πρόκειται να το βρω, όπως βρήκα την Κούσογλου», δήλωσε η δημοσιογράφος ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η ίδια γνωρίζει ποιος είναι ο άνθρωπος που εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού.

«Στεναχωριέμαι ειλικρινά που αντί να σεβαστούν τη μνήμη του παιδιού και αυτός εκεί στη Βέροια να αποκαλύψει πού εξαφάνισε το πτώμα, μιλούν ότι είδαν το παιδί στη Βουλγαρία ή στη Ρωσία. Για μένα υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που ευθύνεται για την εξαφάνιση του πτώματος και κάποια στιγμή ίσως επιστρέψω με διαφορετικό τρόπο».

Να επιστρέψει, να «ανοίξει» η υπόθεση, να δικαιωθεί το νεκρό παιδί...