Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του, όταν άκουσε τη δήλωση-σοκ που βγήκε από τα χείλη τηλεπερσόνας των ΗΠΑ Brandi Glanville, ένα υποκείμενο της εύκαιρης διασημότητας, που εμφανίζεται στο ψωνίστικο ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills», που μια εκδοχή του, τουλάχιστον κακόμοιρη είδαμε και εδώ.

Η κυρία αυτή θέλησε να αστειευτεί με τη μάστιγα της παιδικής κακοποίησης! Εμφανιζόμενη στο εβδομαδιαίο σόου της «Brandi Glanville Unfiltered» προσπάθησε και αυτή να κάνει χιούμορ με τους κωμικούς Don Jamieson και Jim Florentine. Ο Florentine άρχισε να μιλάει για τα περιστατικά κακοποίησης που είχαν συμβεί στην εκκλησία που πήγαινε ως παιδί, αναφέροντας πως ο ίδιος δεν ήταν θύμα.

Τότε η Glanville άνοιξε το στόμα της και όλοι ανατρίχιασαν: «Αχ, κι εγώ ήθελα να κακοποιηθώ όταν ήμουν παιδί, αλλά δεν μου έτυχε. Πήγαινα σε σχολείο Λουθηρανών. Την αδερφή μου την στρίμωξε ο διευθυντής. Εμένα δυστυχώς όχι. Ούτε που με κοίταζε. Ήμουν τόσο καυτή και ούτε που με κοίταζαν! Αν είναι δυνατόν!». Πέρα από τους παγωμένους συμμετέχοντες στο σόου, οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών εξέδωσαν άμεσα ανακοινώσεις υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν η παιδική κακοποίηση να χρησιμοποιείται ως χιουμοριστικό θέμα σε μία εκπομπή.

Η 41χρονη Brandi Glanville, που είναι και μητέρα δύο παιδιών, ζώντας την κατακραυγή προσπάθησε να ανασκευάσει και πάλι γελοία, στο Twitter: «ζητώ συγγνώμη ήμουν προσβλητική με τη συνέντευξή μου στο σόου, που είναι θέαμα που απευθύνεται σε ενηλίκους. Ειλικρινά λυπάμαι»…

TAGS