«Γιώργο Λιάγκα: Αυτή είναι η ζωή σου» έχει ως τίτλο το τηλεπεριοδικό που παρουσιάζεται στο πρωινό του ΑΝΤ1, από την συνεργάτιδα του συζύγου της κα. Σκορδά, την Ελεάννα Τρυφίδου. Τα καλύτερα λέγονται για τον επικεφαλής της εκπομπής, τον δημοσιογράφο, τον παρουσιαστή, τον άνθρωπο, τον σύζυγο.

Μάλιστα μαθαίνουμε πως αυτός ο άνθρωπος από μάρμαρο, ο ατσάλινος χαρακτήρας… κλαίει! Πριν συγκινηθούμε και εμείς από την τρυφερότητα, διαβάζουμε τον τίτλο από κάτω από την οθόνη και κλαίμε στα αλήθεια… από τα γέλια! Η Ελεάννα Τρυφίδου, ως άνθρωπος κοντινός του ευαίσθητου παρουσιαστή, μας τονίζει την αποκάλυψή του πως τόσο την ημέρα του γάμου του όσο και την ημέρα που ήρθε στη ζωή ο γιος του, έκλαψε πολύ!

«Όσο έχει κλάψει στον γάμο και όταν γεννήθηκε ο Γιάννης δεν έχει κλάψει. Εγώ δεν έχω δει άνθρωπο έτσι» τόνισε εκείνη, ενώ από κάτω το σούπερ, έγραφε: «Όσα δεν γνωρίζουμε για έναν από τους πιο καταξιωμένους παρουσιαστές». Αυτός ο σεμνός τίτλος ήταν από τον ίδιο τον ευαίσθητο, για τον ίδιο τον τρυφερό, στην εκπομπή με τους δικούς του συνεργάτες και τη σύζυγό του! Σου λέει «για κάτσε! Αφού δε με καταξιώνουν οι άλλοι και δε δείχνουν φιλότιμο να με αποθεώσουν, δεν το κάνω από μονός μου, να αυτό - καταξιωθώ; Και το έκανε…»… Είναι να μη κλαις από τα γέλια;

Α.Τ.