Κάποιοι μιλούσαν για χωρισμό, άλλοι για γάμο... Ο πρίγκιπας Harry και η γαλαζοαίματη σύντροφός του εδώ κι ενάμιση χρόνο Cressida Bonas τους διέψευσαν όλους, καθώς κρατώντας χαμηλούς τόνους επέλεξαν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ... σε fast food.

Βραδιά μπέργκερ ήταν προφανώς η προχθεσινή, καθώς σαν δύο κοινοί θνητοί οι γαλαζοαίματοι πέρασαν τις πόρτες του... ταχυφαγείου για να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους μπέργκερ. Βεβαίως συνοδεύονταν από δύο άνδρες ασφαλείας του πρίγκιπα που σίγουρα δεν μπορούσαν να περάσουν αδιάφοροι από το πλήθος.

Το εστιατόριο απέχει ελάχιστα λεπτά από το εργένικο διαμέρισμα του πρίγκιπα στο Ανάκτορα του Κένσιγκτον και το ζευγάρι έμεινε περίπου μία ώρα, τρώγοντας και συζητώντας τα περί καθημερινότητάς του.

Όπως τόνισαν πηγές, "οι φήμες περί γάμου μεταξύ τους αύξησε το άγχος και τη βαρύτητα της σχέσης τους, προκαλώντας πίεση και στους δύο. Αυτή η διαρκής προσδοκία για όλο και περισσότερα εξόργισε τον Harry ώστε να τον ωθήσει στο σημείο να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι έτοιμος για τέτοια δέσμευση ακόμη. Η ειρωνεία είναι ότι τώρα πρέπει να πεισθεί και η Cressida που αρχικά ήταν πρόθυμη για μακρόχρονη δέσμευση".