Ένα νέο κατάστημα, στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς το «GoGreek Yogurt» που προσφέρει το κλασικό ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα ή χωρίς σε διάφορες γεύσεις, κάνει πραγματικό πάταγο.

Όλο το Χόλιγουντ συχνάζει στο συγκεκριμένο κατάστημα που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2013, ενώ μια από τις πιο συχνές πελάτισσες είναι, σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» η Κολομβιανή σέξι ηθοποιός, Sofia Vergara.

Η Vergara ξετρελάθηκε με το ελληνικό έδεσμα, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι! Από τότε με ένα κεσεδάκι αγκαλιά κυκλοφορεί η ηθοποιός!

«Η πλειονότητα του star system δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες. Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του", επισημαίνει ο Έλληνας ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Ελληνικό γιαούρτι» Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης που απολαμβάνει φυσικά την επιτυχία του τολμηρού εγχειρήματος.