current views are: 1

21 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση06:30

Δούκισσα Νομικού: Συνέντευξη για τον χωρισμό νούμερο…;

Ότι είναι single δήλωσε και πάλι η Δούκισσα Νομικού, αυτή τη φορά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

Δημοσίευση 06:30’
αρθρο-newpost

Ότι είναι single δήλωσε και πάλι η Δούκισσα Νομικού, αυτή τη φορά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

Ότι είναι single δήλωσε και πάλι η Δούκισσα Νομικού, αυτή τη φορά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

Σε ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο Dancing, μιας και θέλει κάποιο χρόνο να φορέσεις τις πούλιες και τη βλεφαρίδα κάγκελο, μίλησε για τον μεγάλο έρωτα που περιμένει, τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη (τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκη μου) ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την τηλεοπτική επικαιρότητα, στην οποία μετέχει.

«Μετά τον χωρισμό μου έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Έχω αφιερωθεί σε αυτήν εκατό τοις εκατό» δήλωσε αποκαλυπτικά για να συνεχίσει στον ίδιο τόνο: «ένας άνδρας για να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον πρέπει να έχει γλύκα και τσαγανό». Σε αυτό το σημείο ας συμπληρώσουμε ότι καθόλου δεν θα χαλούσε την όμορφη Δούκισσα αν εκτός από το τσαγανό (πράγμα δυσεύρετο) ο αγαπημένος της είχε και καμιά μονοκατοικία με πισίνα στα Βόρεια Προάστια ή κανά πολυτελές αμάξι με πολλά άλογα.

Υ.Γ.: Όταν εμφανίζεσαι στον τηλεοπτικό αέρα τέσσερις φορές την εβδομάδα, και παραχωρείς και κάθε Κυριακή συνέντευξη συνοδευόμενη από λαμπερή φωτογράφιση σε έντυπα Μέσα, μιλώντας για χιλιοστή φορά για τον… κρυφό χωρισμό σου, όσο να ΄ναι καταντάς λίγο γραφικός. Νισάφι…


σχετικα αρθρα