current views are: 1

21 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση11:18

Τι τρώει η Σπυροπούλου, μάνα μου; Πες μου για τις πρωτεΐνες της…

Και όμως, υπάρχουν ακόμα έντυπα που ασχολούνται με το διαιτολόγιο της κάθε σταρ και στάρλετ!

Δημοσίευση 11:18’
αρθρο-newpost

Και όμως, υπάρχουν ακόμα έντυπα που ασχολούνται με το διαιτολόγιο της κάθε σταρ και στάρλετ!

Και όμως, υπάρχουν ακόμα έντυπα που ασχολούνται με το διαιτολόγιο της κάθε σταρ και στάρλετ! Εδώ ο κόσμος καίγεται και κόβονται τα δέντρα στον Αμαζόνιο, να γίνουν χαρτί ώστε να μάθουμε πως η κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει «pilates και το διασκεδάζει πολύ».

Για πρωινό, διαβάζουμε, πίνει γάλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι. Για σνακ, οι επιλογές της κινούνται ανάμεσα σε φρούτα εποχής ή ξηρούς καρπούς, ενώ το μεσημεριανό της έχει πάντα πρωτεΐνες, όπως λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο.

Το βραδινό φροντίζει να είναι πριν τις 9 και περιλαμβάνει πράσινη σαλάτα ή ντάκο με γιαούρτι αντί για τυρί ή κόκκινο κρέας ή λευκό ψάρι με σαλάτα. Και μη και μου ανησυχήσετε η κυρία Σπυροπούλου προτιμά το κρύο τσάι χωρίς θερμίδες, το άφθονο νερό και αποφεύγει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά. «Αγαπώ τη γυμναστική και το καλομαγειρεμένο φαγητό. Δεν θέλω να στερούμαι τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει να έχω απωθημένα» δηλώνει δε και κοιτάζοντας τη διατροφή της θέλει κάνα 1500 τον μήνα για ψάρι, μέλια και ξηρούς καρπούς!
 


σχετικα αρθρα