current views are: 1

21 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση15:02

Tivictim: Ο Λαζόπουλος στον Θέμο καθήλωσε και έδειξε πως μιλάει ο κόσμος!

Μπορεί να διαφωνείς εν μέρη στα λεγόμενά του, άλλωστε ο ίδιος δεν διεκδικεί παπικό αλάθητο. Μπορεί να έχεις ακούσει σκιώδεις κατηγορίες για τις παρέες του με πλούσιους και την περιουσία του. Λες και την έκλεψε ή μας χρωστάει δανεικά.

Δημοσίευση 15:02’
αρθρο-newpost

Μπορεί να διαφωνείς εν μέρη στα λεγόμενά του, άλλωστε ο ίδιος δεν διεκδικεί παπικό αλάθητο. Μπορεί να έχεις ακούσει σκιώδεις κατηγορίες για τις παρέες του με πλούσιους και την περιουσία του. Λες και την έκλεψε ή μας χρωστάει δανεικά.

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Μπορεί να διαφωνείς εν μέρη στα λεγόμενά του, άλλωστε ο ίδιος δεν διεκδικεί παπικό αλάθητο. Μπορεί να έχεις ακούσει σκιώδεις κατηγορίες για τις παρέες του με πλούσιους και την περιουσία του. Λες και την έκλεψε ή μας χρωστάει δανεικά. Μπορεί να τον θεωρείς όπως όσοι στέκονται απέναντι στην τίμια και όχι καλυμμένη ιδεολογία του, ιονικό ή ακόμα και στρατευμένο. Όμως, κανείς μας, μα κανείς, δε μπορεί να του αμφισβητήσει τη διάρκεια, την επιτυχία, την επικοινωνία με το κοινό, τη μοναδικότητα στο τηλεοπτικό του προϊόν, αλλά και την προσοχή που συγκεντρώνει, όποτε μιλά.

Χθες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου οι δυο τους, δεν νομίζουμε να έχουν ξανασυναντηθεί σε συνέντευξη, τοποθετήθηκαν στην πολιτική πραγματικότητα. Ήρεμος, με αυτό το χιούμορ το λεπίδι, με την ειλικρίνεια του Λάκη της Λάρισας και όχι του φο κοσμοπολίτη, που δεν τον συγκίνησε ποτέ πάρα μόνο ως αντικείμενο σάτιρας. Ο Ξηρός, η Χρυσή Αυγή, τι λέει ο κόσμος στη βόλτα για τη ζωή του και τη σκληράδα της καθημερινότητας, το Dancing και οι βεντουζωτές αγκαλιές της Αραβανή με την Στικούδη, η νέα του τηλεοπτική πρόταση με τα 13 αυτοτελή επεισόδια για δικαστήρια και αυτόφωρες διαδικασίες βγαλμένες από τη ζωή, στην ουσία φέτες της. Τρεις έξυπνοι άνθρωποι, ο Λάκης, ο Θέμος και ο Βαγγέλης Περρής, έκαναν μια εκπομπή ουσίας – καθρέφτη της προσωπικότητας του καλεσμένου, βρίσκοντας έδαφος και οικοδεσπότες να εξελίξουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους στην συνέντευξη, μιας και συνήθως στις θέσεις απέναντί τους κάθονται τα μπουγαδόνερα της τηλεοπτικής πλύσης εγκέφαλου.

«Η δημοκρατία μας είναι τηλεοπτική, βουλή – παλτό το πάνε όλοι. Στη Βουλή σώζονται και στα πλατό ψηφίζουν» είπε ανάμεσα σ’ άλλα ο Λαζόπουλος, αναλύοντας ακόμη και το γιατί νέοι άνδρες στρέφονται στην ΧΑ. Όλα αυτά ψύχραιμα. Σχεδόν χειρουργικά. Να πονάει η νυστεριά του κάθε άλλο παρά αστείου. Κάποιες στιγμές ελάφρυναν. «Ο Χατζηχρήστος σε μια ταινία, τον ερωτάνε τι κάνει εκεί και λέει: «να εδώ κρατάμε τα βιβλία. Τα βιβλία κρατάμε. Δηλαδή τα αφήνουμε και λίγο…»… φόρο τιμής στον πιο αγαπημένο από τους αγαπημένους. Το κοινό; Το κοινό άμα έχεις κάτι να του πεις, είναι εκεί να ακούσεις. 35,2% στο σύνολο και 40,5 στα δυναμικά κοινά, έκαναν οι τρεις κύριοι στη χθεσινοβραδινή συνάντησή τους.

Πιο πριν οι Ράδιο Αρβύλα – με 31,4 στο σύνολο και 38 στο νεανικό κοινό- που μπορεί να διανύουν και την καλύτερη τους τηλεοπτική χρονιά, με μεγάλο ανταγωνισμό πολιτικής επικαιρότητας στους απέναντι σταθμούς, χάρισαν μια βραδιά θριάμβου στον ΑΝΤ1, που αν του βγάλεις τις φτωχολουσάτες γυμνικές του εμμονές, μπορεί, χαλαρά, να κάνει καλή τηλεόραση…


σχετικα αρθρα