Στην κάμερα της εκπομπάρας «Το Πρωινό» χωρίς Μου, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή.

«Γενικά σαν άνθρωπος αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα και δεν κρύβομαι πια» έσπασε τη σιωπή της η γνωστή τραγουδίστρια και συνέχισε: «Εγώ νιώθω άνετα. Δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Αν είμαστε εμείς καλά μέσα μας, βγαίνει και στον τρόπο που λειτουργούμε. Από εμάς ξεκινάει αυτό».

Για τη δημοσιότητα δε της σχέσης της είπε πως «βγήκανε φωτογραφίες, μας είδατε... ΟΚ! Ό,τι είδατε, είδατε» και πριν θρηνήσουμε για το κακό που μας βρήκε και πως θα αντιμετωπίσουμε το στερητικό συμπλήρωσε απλά και ανθρωπινά πως «κάποιες φορές είναι ενοχλητικό. Κάνουμε μια δουλειά που ο κόσμος μας αναγνωρίζει, αλλά κάποιες στιγμές θες να 'σαι πιο χαλαρός και να μη δίνεις στόχο όπου κι αν πηγαίνεις. Εγώ αισθάνομαι πολύ αμήχανα ορισμένες φορές, δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται».

Είναι δε η ίδια σταρ, που ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της γυμνές, ημίγυμνες, στο κρεβάτι της, στις διακοπές της, στους καναπέδες, στα χαλιά, στα πλακάκια και όπου μπορεί να φωτογραφηθεί άνθρωπος στην προσωπική του ζωή. Μη χειρότερα δηλαδή…