Για πρώτη φορά μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος για τη σχέση του με τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας πως κατά το παρελθόν ο γάμος τους πέρασε κρίση…

«Περάσαμε κρίση με τη Μαρία όχι όμως, για πράγματα που αφορούσαν εμάς αλλά τους συγγενείς, όπως συμβαίνει σε κάθε γνήσια ελληνική οικογένεια. Οι Μεσόγειοι είμαστε ένθερμοι και έχουμε εκρήξεις. Ως ζευγάρι ποτέ δεν φτάσαμε στα όρια γιατί ξέρουμε και οι δυο να υποχωρούμε».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει φτάσει ποτέ στα πρόθυρα του χωρισμού με τη σύζυγό του, με τον ερμηνευτή να δηλώνει κατηγορηματικά:

«Ποτέ. Είναι ο άνθρωπος μου. Η σχέση μας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ήμουν πολύ τυχερός άνδρας, που την είχα δίπλα μου. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα και παρόλα αυτά έχει κάνει πέντε παιδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι στήριγμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για την οικογένειά της. Οι γυναίκες έχουν ένα χάρισμα, το ένστικτο. Η Μαρία δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Δύσκολα την κερδίζεις. Είναι προστατευτική. Καταλαβαίνει όποιον την πλησιάζει», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ!

Έτσι είναι να αυταναγορευόμενα «καλά παιδιά της πίστας»!!!