current views are: 1

24 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση13:25

Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα έμπαινα με το καλάσνικοφ στη Βουλή…»

Για το πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και το παιδί της μίλησε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δημοσίευση 13:25’
αρθρο-newpost

Για το πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και το παιδί της μίλησε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για το πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και το παιδί της μίλησε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η Μαριάννα Τουμασάτου.
 
«Είμαι παρμένη με τα όσα συμβαίνουν, αλλιώς θα έμπαινα με το καλάσνικοφ στη Βουλή. Κάνα δυο-τρεις αν θα άφηνα… ζήτημα! Τους υπόλοιπους, θα τους θέριζα. Ποια η διαφορά από την Κατοχή;» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, εμφανώς νευριασμένη με την κατάσταση που επικρατεί, ενώ τόνισε πως με την κρίση πλέον, έχει ξεφορτωθεί πολλές «βαλίτσες» που δεν χρειαζόταν, και το μόνο που την νοιάζει είναι να μην της πάρουν το σπίτι όπου μένει, για να έχει η κορούλα της μια στέγη.
 
Στη συνέχεια, μίλησε και για τον σύζυγο της και ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου: «Ο άντρας μου ξέρει να αγαπάει και μάλιστα κιμπάρικα. Δεν ντρέπεται να το δείξει και να το πει. Με αγαπά χωρίς σκέψη! Η αγάπη αυξάνεται με τον χρόνο και δεν υπάρχουν άμυνες και όρια. Γεμίζεις με περισσότερα πράγματα και μαθαίνεις περισσότερα. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου, σου μαθαίνει πολλά και μια ταπεινότητα συναισθημάτων και καθημερινότητας. Αισθάνομαι μια παιδικότητα που την είχα χάσει χρόνια τώρα».


σχετικα αρθρα