Μεθυσμένος από το πολύ αλκοόλ, αλλά και ζαλισμένος από ουσίες, ο σταρ του νεαρόκοσμου, έφηβος, ακόμα, Justin Bieber, είναι άλλο ένα θύμα της διασημότητας, της υπέρμετρης προβολής, των κακών συμβούλων και των κυκλωμάτων που πατώντας τις αδυναμίες των απροετοίμαστων για φήμη νέων, τους γεμίζουν ναρκωτικά ώστε να είναι Ιφιγένειας του σταρ σίστεμ.

Αφού τον συνέλαβαν να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών και τον πήγαν φυλακή, εκείνος πόζαρε στον φωτογράφο του αυτοφώρου και έκανε χορευτικά. Κάποια στιγμή, όταν άρχισε να βρίσκει την αντίληψή του, ξανά, άρχισε, σαν παιδί που είναι να φωνάζει τη μαμά του. Γι' αυτήν τη μητέρα είπε αργότερα στους αστυνομικούς πως η ίδια του χορηγούσε αντικαταθλιπτικά! Ισχυρίστηκε, δε, πως την ώρα της σύλληψης είχε πάρει αντικαταθλιπτικά, είχε πιει και είχε καπνίσει χασίς. Όταν, λοιπόν, τον ρώτησαν τι αντικαταθλιπτικά, είπε ότι δεν γνώριζε γιατί έπαιρνε ότι του έδινε η… μαμά του.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η μητέρα του, στο παρελθόν, είχε και η ίδια σοβαρά προβλήματα με εξαρτήσεις από αλκοόλ και ναρκωτικά, ενώ είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Εκτός από τη μητέρα όμως, και ο πατέρας του δεν ήταν αυτό που λέμε υπόδειγμα. Τη μοιραία μέρα της σύλληψης του αγοριού, μαζί του ήταν ο μπαμπάς του, ο οποίος φρόντισε να κλείσει τον δρόμο στον Μαϊάμι, για να οδηγήσει με ταχύτητα ο γιος του, πιωμένος και ζαλισμένος.

Οι συνεργάτες του Justin έθεσαν τελεσίγραφο ότι αν δεν ζητήσει βοήθεια από ψυχίατρο και δεν μπει σε κλινική αποτοξίνωσης θα σταματήσουν τη συνεργασία μαζί του. Και ενώ το άστρο του σταρ των κοριτσιών του πλανήτη μοιάζει, αν όχι να δύει, να τρεμοπαίζει, ο νεαρός αποφυλακίστηκε και τον εμπιστεύτηκαν στον πατέρα του. Ο δε γονιός, με το που τον πήγε σπίτι του, του πρόσφερε να πιει μπύρες! Μάλλον δεν υπάρχει επιστροφή στο στερέωμα…