Δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως δεν ερωτεύεται συχνά ενώ όταν ο έρωτας έρχεται, τον υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Στα πλαίσια της συνέντευξης, έκανε και άλλες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής γνωστές στο ευρύ κοινό. Ο λόγος για τον Ησαϊα Ματιάμπα.

Η μεγαλύτερη σχέση που έχεις κάνει πόσο διήρκεσε;
«Περίπου τρία χρόνια. Είμαι άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων»

Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σου;
«Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά σίγουρα όταν ερωτεύτηκα ήταν πάρα πολύ έντονα. Ποτέ δεν ερωτεύομαι λίγο. Όταν ζω τον έρωτα, προσπαθώ να ξεπερνάω ακόμη και το τέρμα. Επειδή είμαι άνθρωπος των άκρων, σίγουρα δεν βάζω όρια. Δεν έχω μέτρο ούτε στα συναισθήματα»

Έχεις δοκιμάσει να συζήσεις με την αγαπημένη σου;
«Ναι, και για πολύ καιρό»

Τώρα; Ζεις με τους γονείς σου;
«Ζω μόνος μου. Αν και από μικρός είχα τάσεις φυγής ουσιαστικά το 2008 έφυγα από το πατρικό μου, έπιασα το δικό μου σπίτι»

Ασχολείσαι με τις δουλειές του σπιτιού;
«Εξαρτάται σε τι φάση είμαι. Αν δεν έχω καθόλου χρόνο, θα πάρω γυναίκα να καθαρίσει. Άλλες φορές το αφήνω ακατάστατο ή το καθαρίζω μόνος μου. Δεν έχω πρόβλημα. Και σκούπα βάζω, και σφουγγαρίζω, όλα τα κάνω. Δεν είμαι από εκείνους που λένε ότι οι άντρες δεν κάνουν δουλειές του σπιτιού. Ίσα ίσα, αν έχω την τύχη να συζήσω με μία κοπέλα, εννοείται ότι δεν θα την αφήνω να τα κάνει όλα μόνη της»

Δεν μιλάς ποτέ για την προσωπική σου ζωή;
«Γι' αυτό και λέγεται προσωπική, αφορά εμένα και μόνο. Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να με θυμάται για τη δουλειά μου και όχι με ποια κοπέλα είμαι», εξομολογείται μιλώντας στο περιοδικό OK.