Ο φωτορεπόρτερ και συγγραφέας Λόρενς Σίλερ έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα άγνωστο λεύκωμα της Μέριλιν Μονρόε, το οποίο «φιλοξενείται» στις σελίδες του περιοδικού Newsweek, σε μια ειδική έκδοση.

Γραμμένο στο χέρι με παστέλ και γεμάτο με προσωπικές της φωτογραφίες, το λεύκωμα της Μέριλιν είναι στην πραγματικότητα ένα ερωτικό μήνυμα στον άντρα με τον οποίο ήταν τότε ερωτευμένη, τον Σαμ Σο. Ενδεχομένως ενώ ήταν παντρεμένη με τον Τζο Ντιμάτζιο ή τον Άρθουρ Μίλερ.

Οι φωτογραφίες της διάσημης σταρ που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι ελάχιστες, κι αυτές που περιλαμβάνονται σε αυτό το λεύκωμα είναι σίγουρα κάποιες από αυτές. Αυτό το γεγονός κάνει την έκδοσή του πολύτιμη, αναφέρει το newsweek.com.

“Ο φίλος μου, ο Σαμ Σο, μου έδωσε αυτό το λεύκωμα το 1973,” λέει ο Λόρενς Σίλερ, ο συγγραφέας που δημοσιοποίησε μετά από 40 χρόνια το σπάνιο απόκτημά του.

“Ήμουν στο γραφείο μου όταν ο Σαμ μου το έφερε σε μια κουρελιασμένη καφέ χάρτινη τσάντα. Την άνοιξε και το ακούμπησε στο γραφείο μου. "Ρίξε μια ματιά... Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να εκπλαγώ. Δεν πίστευα ότι η Μέριλιν θα έκανε κάτι τέτοιο. Ένα παιδί; Ένας έφηβος; Ίσως. Αλλά όχι η Μέριλιν", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σίλερ.