Μια συνέντευξη στο Down Town Κύπρου έδωσε ο ανερχόμενος Ηλίας Βρεττός, με ύφος χιλίων καρδιναλίων τουλάχιστον.

Μίλησε για τον στρατό που ήταν για εκείνον μια δυσάρεστη εμπειρία ζωής που τον οδήγησε στην υπερκόπωση, καθώς έπρεπε να κάνει τη θητεία του και συγχρόνως να εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα, μη και στερήσει από το κοινό του τις μουσικές επιτυχίες του.

«Όταν όμως παρατάς τη δουλειά σου, τη σταδιοδρομία σου, δεν είναι εύκολο. Υπήρξαν φορές που λύγισα ψυχολογικά, αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Για μένα ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία, η οποία όμως με έκανε πιο δυνατό. Ωστόσο, πιέστηκα πολύ και ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Για να μην εγκαταλείψω εντελώς τη δουλειά μου, αναγκάστηκα να δουλέψω στις εξόδους μου και να κάνω ορισμένες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να πάθω τελικά υπερκόπωση. Ήταν κάτι δύσκολο που δε θέλω να ξαναζήσω» δήλωσε για την εμπειρία του στρατού, συμπληρώνοντας ότι «Έκανα αγγαρείες, καθάριζα, σκούπιζα, σφουγγάριζα και, θυμάμαι, ότι ερχόντουσαν και με τραβούσαν βιντεάκια με το κινητό, λέγοντάς μου "θα το δείχνω στην κοπέλα και στους φίλους μου, ότι βάζω τον Βρεττό και μου σκουπίζει ή μου φτιάχνει καφέ!". (καλά δεν τους έφτιαχνε καφέ και ο Ρουβάς).

Στη συνέχεια μάλιστα, δήλωσε ότι δέχτηκε πολύ πόλεμο και πισώπλατα μαχαιρώματα από τους συναδέρφους του, στο ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ περιαυτολόγησε για ακόμη μια φορά, εξηγώντας: «Το 2013 ήταν μια χρονιά σταθμός για ΄μενα, έκανα πολλές επιτυχίες».

Nα μια χαρακτηριστική απόδειξη του τι σημαίνει «χάνω το μέτρο»...

Φ.Π.