​Μπορεί η Susan Boyle να είναι εκατομμυριούχος όμως, φαίνεται ότι θέλει να βγάλει ένα… extra χαρτζιλίκι. Κι αυτό γιατί η πασίγνωστη Βρετανίδα super star δεν δίστασε να κάνει αίτηση για να προσληφθεί σε δουλειά για μόλις επτά ευρώ την ώρα.

Όπως διαβάζουμε στο star.gr, η τραγουδίστρια έκανε αίτηση για να προσληφθεί ως ταμίας σε τοπικό σούπερ μάρκετ, αφού είδε την αγγελία θυροκολλημένη στην πόρτα του καταστήματος.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, η Susan Boyle μπήκε μέσα στο κατάστημα, μίλησε για πέντε λεπτά με τον διευθυντή του καταστήματος και συμπλήρωσε την αίτηση, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

«Προφανώς και δεν έχει ανάγκη τα λεφτά, αλλά μάλλον αυτός είναι ένας τρόπος να βγει από το σπίτι και να ξεχνιέται από τις έγνοιες», είπε ο διευθυντής του καταστήματος.

Πάντως γείτονες της τραγουδίστριας ανέφεραν ότι η απόφασή της αυτή πάρθηκε από την ανάγκη της να ενταχθεί στην τοπική κοινότητα και να αποκτήσει φίλους.

Η περιουσία της τραγουδίστριας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 24 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, αν τελικά θα την προσλάβουν στο σούπερ μάρκετ.

TAGS